Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: care, purely, skin

Purely Skin Care
Autor Wiadomość
Ewcia 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-03-19, 17:22 Purely Skin Care

Cześć,
Przeszukałam forum i nie ma nic o ich kosmetykach (jeśli jest jakiś temat, którego nie zauważyłam to z góry przepraszam), co mnie mocno dziwi ponieważ kosmetyki wyglądają na bardzo porządne. Dostałam wczoraj od znajomej z Anglii żel do mycia twarzy. Zapach jest po prostu rewelacyjny(lawendowy), jeszcze nie stosowałam, więc tutaj nic bliżej nie mogę powiedzieć. Prosiłabym o opinie dotyczące użytkowania, bo kosmetyki prezentują się super i zastanawiam się nad zamówieniem sobie czegoś więcej. :-D :-)
Ostatnio zmieniony przez Ewcia 2010-03-24, 16:31, w całości zmieniany 1 raz  

Klepsydra 
Coś już napisała
Lubin moim miastem

Wysłany: 2010-03-20, 01:12 

Hello! :)
Ja będąc w Anglii kupiłam sobie kilka kosmetyków od nich. Z tego co kojarzę to kosmetyki są w pełni organiczne i bardzo dobrej jakości. Tak jak pisałaś pachną świetnie. Mogę polecić żel do twarzy, doskonale oczyszcza i nawilża twearz. Jeśli masz możliwość je zamowić to naprawdę warto. Ja chcę się rozjerzeć u nas po drogeriach może gdzieś znajdę. ;-)

Efelina 
Coś już napisała
Iron Women

Wysłany: 2010-03-23, 16:10 

Hej hej ;)
Tak sobie przeglądam forum i trafiłam na ten temat. :) Ja zamawiałam kosmetyki z Purely w Polsce,zaciekawiły mnie ze względu na 100% natury w składzie. Taki mały teścik chciałam zrobić, bo nie używałam nigdy naturalnych i okazały się rewelka. Mają wypasione szampony :) Polecam grejpfruta z trawą cytrynową mmm, uwielbiam po prostu. :)

Ewcia 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-03-24, 16:30 

Dzięki za porady, faktycznie nawet bardziej opłaci mi się kupić je w kraju. Mam teraz chrapkę na szampon i odżywkę z Purely, zawsze mam jakoś wrażenie żę w komplecie kosmetyki lepiej działają :) Nie wiem czy tylko ja tak mam?

Klepsydra 
Coś już napisała
Lubin moim miastem

Wysłany: 2010-03-26, 16:52 

Ja też preferuję kupować kosmetyki w zestawie lub przynajmniej z jednej serii niż pojedynczo. Mam wrażenie "podwojonego" efektu działania. 8-)

Pilna 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-03-26, 18:20 

Hmm jeszcze nie korzystałam ale bardzo kusząco wyglądają te kosmetyki. Podoba mi się że są organiczne i mają potwierdzony skład, bo tak reklamuje się większość firm, a jak się zajrzy w INCI to sama chemia :evil: . Jak wypłata pozwoli to na pewno je zamówię. Długo szukałam porządnych kosmetyków naturalnych, a te właśnie na takie wyglądają i rewelacją jest dla mnie że są w pełni bezpieczne.

Pozdrawiam
Pilna :)

PS. Ja też często kupuję w zestawach.

[ Dodano: 2010-04-01, 02:42 ]
Buu net mi nie działał przez pół dnia, a chciałam się pochwalić ! Zamówiłam szampon z odżywką :) Jak przyjdzie Ewcia to opiszę co i jak wygląda, zapach mam ten co Ty palmarose z lawendą. Kurczę zajączek (mąż mój jedyny) :) w tym roku się postarał hihi :)

Gouda 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-04-07, 14:48 

Witam
Mam ciągle kontakt z marką. Poleciła mi je moja dermatolog do mycia twarzy, bo miałam duże problemy ze skórą i ogólnie jestem straszelnym :-) alergikiem. Bardzo fajne produkty mają. Nic nie uczula. Bardzo dobrze myją twarz i tak jak pisałyście, zapach po prostu cud malina :-) Cenowo troszkę wysoko, ale w pełni naturalnych to raczej ciężko spotkać tanio. A swoją drogą gdzie kupujecie? W Lublinie były swego czasu w aptece niedaleko mnie, ale teraz już nie sprowadzają.

Pilna 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-04-08, 14:35 

Hej :-)
Ja zamawiałam z Morza Urody w sieci, ogólnie w drogeriach ciężko znaleźć. Szybko wysłali i na wtorek już miałam. Zapach po prostu rewelacja :-D Myją bardzo fajnie, włosy po odżywce mam bardzo miękkie i błyszczące :-) Naprawdę warto :-)

Klepsydra 
Coś już napisała
Lubin moim miastem

Wysłany: 2010-04-21, 13:29 

Zamawiałam z Morza Urody Jericho, teraz dorzucili jeszcze Purely do oferty. :) Sklep jest ok i z tego co widzę w sieci tylko u nich można dostać Purely. Ale to dobrze, bo przy okazji nowej partii zamówię sobie komplecik do włosów + peeling z Jericho. :)

Ewcia 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-06-11, 21:28 

Przyszła do mnie kolejna przesyłeczka z Purely :-D Odżyweczke mają prześwietną :)

Odpowiedz do tematu