Wiem, że nie mogłyście się doczekać nowego tematu, dotyczącego
Vipery :). Tym razem przedstawiam Wam sypkie pudry:
matujący, rozświetlający i brązujący. Napiszę po kolei kilka zdań do każdego z nich, by pomóc Wam w wyborze odpowiedniego :).
Matujący, Transparentny - 011
Przeźroczystym woalem tonuje koloryt karnacji. Dzięki wysokiej mikrotechnologii mielenia pigmentów, Puder zapewnia długo trwający efekt alabastrowej cery.
Moja opinia: Ten puder jest przeznaczony w większości dla każdej z nas, gdyż idealnie nadaje się do poprawek w ciągu całego dnia. Doskonale komponuje ze skórą twarzy, nie pozostawia smug i zacieków. Z całą pewnością daje pożądany efekt. Nie zapycha, nie obciąża buzi, jest bardzo delikatny. Bardzo ładnie pachnie. Opakowanie jest bardzo eleganckie! No i cena.... :) Nie muszę chyba mówić :) Naprawdę warto!
Odbijający Światło, Transparentny, Kryjący Zmarszczki - 012
To sprzymierzeniec dojrzałej cery. Cząsteczki kompozycji pigmentów odbijających światło osadzają się w zmarszczkach i na ich brzegach, co powoduje, że padające na nie promienie świetlne są skutecznie rozpraszane i odbijane.
Dzięki temu, nie powstają na skórze cienie widoczne jako zmarszczki.
Moja opinia: Jest to inaczej tzw. puder rozświetlający, który nakładamy na te partie twarzy, które naturalnie odbijają światło - nos, czoło, skronie, itp. Ten typ pudrów sprawia, że buzia wygląda świeżo i naturalnie. Puder niweluje wszelkie niedoskonałości. Ma śliczne drobinki, które odbijają światło. Pachnie równie ładnie, jak matujący. Jest on idealny dla Pań, które każdego dnia muszą doskonale i efektownie wyglądać :).
Delikatnie Brązujący - 013
Zapewnia efekt naturalnej opalenizny. Ożywia karnację równomiernym kolorem, rozświetlając i lekko wyzłacając skórę.
Moja opinia: Jest to zdecydowanie mój ulubiony puder! Delikatnie brązuje skórę twarzy i dekoltu, zawiera maleńkie drobinki złota, przez co buzia wygląda doskonale przez cały dzień. Dla mnie pełni rolę BRONZERA. Nakładam go, by uwypuklić kości policzkowe. Makijaż wygląda wspaniale! Jest naturalny i świeży. Polecam każdej z Was, zdecydowanie!
Pod spodem załączam Wam ciekawe porady
Vipery, dotyczące wyboru pudru, sposobu nakładania, by każda z Was mogła wybrać swój ulubiony kosmetyk :)! Serdecznie pozdrawiam :).
http://vipera.com.pl/pl/i...id2=pokaz&kat=4
Żródło:
www.vipera.com.pl