Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: puderniczka

Puderniczka...
Autor Wiadomość
raaza 
Początkująca
raaza

Wysłany: 2007-07-07, 12:50 

podaje ci stronę Mary Kay tam znajdziesz puderniczke www.MaryKay.pl wejdz w produkty a potem w kompakty

szarlotka 
Początkująca

Wysłany: 2007-07-08, 12:58 

Dzieki raaza :lol:

Darish:)

Wysłany: 2007-07-08, 13:07 

nawet fajna ta firma ;) fajne opakowania niktore ma ;)

raaza 
Początkująca
raaza

Wysłany: 2007-07-08, 16:29 

fajnie że sie podobaja:-D

Darish:)

Wysłany: 2008-05-15, 13:13 

ale niestety do tanich Mary Kay nie nalezy ;)

mrowcia87 
Początkująca

Wysłany: 2008-06-04, 09:05 :):)

ja też polecam w innych wątkach mary kay... nie ukrywam, że jestem konsultantką tej firmy.. ale akurat fora internetowe uwielbiam i nie traktuje ich jako mozliwosc wysylania nie wiem... czegos w rodziaju SPAMow...Wybralam ta firme, gdyż po prostu jestem pewna jej dobrej jakosci i nie uwazam za zle polecanie tej firmy,zwłaszcza, że sa to kosmetyki, które testuje, sprawdzam itp. a jesli ktos bedzie chcial poprzez moj kontakt cos nawet zamowic to po prostu traktuje to jako pomoc...bo moze akurat ktos miec ochote zakupic polecany np. puder a nie miec swojej konsultantki.. i już jednej osobie w taki sposob bardzo pomoglam doradzajac odpowiedni produkt.. i wcale nawet przeze mnie nie zamawiala... a dziekowala dozgonnie za rade bo w koncu znalazla swoj kosmetyk:) a to super jesli mozna komus pomoc nie?:)

A ceny w MK... to srednia polka ale trzeba brac pod uwage jakos, wydajnosc i pojemnosc kosmetyków... no, ale myśle, że to każdy jest w stanie ocenic dopiero przy zakupie jakiegos produktu:)zarowno tej jak i innej firmy.

Co do pudru sypkiego... to kurcze tez mysle ze jesli sie szuka w takiej eleganckiej puderniczce itp to raczej trzeba sie nastawic na drozsze kosmetyki... nie kojarze czy dior nie mialby czegos podobnego....mam cienie diora podwojne i tez z lustereczkiem i sa super;) wiec moze cos podobnego mieliby z pudrem?... no ale wiadomo ceny sa jakie sa...:)
pozdrawiam

nocandygirl 
Powieściopisarka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-10-19, 12:30 

co do puderniczki to ostatnio widziałam w avonie, nawet pare.
:mrgreen:
taki produkt ma też Joko.

zobacz też to: astor puderniczka

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-10-25, 15:58 

szarlotka :arrow: kurczę, w opisie poszukiwanego przez Ciebie produktu jest kilka pojęć wykluczających się, jak:
"niedrogi" ? "z prawdziwym puszkiem" oraz,
"wygodny" ? "sypki puder" ;-)
szczerze mówiąc to sama bym się chętnie zaopiekowała takim cudem, ale nie znalazłam, a szukałam. W domu, przed wyjściem, używam superwydajnego Luminelle transparentnego z Yves Rocher oraz szerokiego, okrągłego pędzla, ale wyskocz z czymś takim "na mieście", kiedy musisz szybko poprawić urodę (lusterko musiałabyś już chyba trzymać w zębach :lol: ). W związku z tym polecam pójście na kompromis i poszukanie czegoś taniego, efektownego, z lusterkem, puder żeby był w kamieniu i puszek, zamiast gąbki:) osobiście polecam moje ukochane Maybelline Dream Mat Powder ale.... zawiodłam się na puszku, bo choć fakturę ma przyjemną i fajną, to niestety po pierwszym umyciu po kilku nałożeniach puszek się rozkleił. Zonk, ale kupiłam dwa puszki "no-name" w markecie, rozmarowo w sam raz i używam ich - po myciu nic się z nimi nie dzieje... na razie ;-)

Odpowiedz do tematu