Witaj Gość , tu się witamy, przedstawiamy etc - tylko bez OT ;)
Napiszcie coś o sobie, a nie tylko "Cześć" albo "Witam" ;)
Zaczynając:
Darish Wasz Moderatorek chodził do LO, biologiczno-chemicznego obecnie zamierza studiować kosmetologie we Wrocławiu :))
lat mam tyle ile powinnam miec n
Forum znalazlam z premedytracja heh intersuje sie glownie kosmetyką i dekoracja wnetrz
no i to by bylo tyle wstepu
Witam wszystkich
Jestem makczar pewnie zastanawia was to dlaczego mam takiego dziwnego nicka ( są to pierwsze trzy litery moich nazwisk). Od prawie trzech lat jestem szczęśliwą mężatką a z naszej miłości wyrosła 6 miesięczna Gabrysia. Obecnie zajmuję sie moja niunią a w wolnych chwilach dorabiam zajmując się stylizacją paznokci. Z zawodu jak tak to można nazwać jestem kosmetologiem ale jeszcze nie praktykuje. Moje zainteresowania to kosmetologia i stylizacja paznokci. Pozdrawiam
Jestem Agnieszka. Mam 18 latek.. Mieszkam w małym miasteczku na podkarpaciu...Interesuje sie zdobieniem paznokci oraz blogowaniem. Chodzę do LO matematyczno-informatycznego =D Szczesliwie zakochana,szalona z glupimi pomysłami ...no to narazie tyle
HEj :)
Ja jestem Anka i mam 15 latek :) witam was serdecznie:)) mam tu moją siostre Aagnieszke1:)) ja chodze do 2 gimnazjum i sie ksztaltuje narazzie:P a potem to nie wiem cio bedzie :)
Witam :) Mam na imię Asia, lat mam 20 :)na forum trafiłam przypadkiem szukając konkretnej inforamcji, a znalazłam duzo ciekwawych postów..wiec tu raczej zostane, jak na to czas mi pozwoli:P ogólnie nie jestem żadną fanatyczką kosmytologi, a raczej poprostu chce dobrze , ładnie i przyzwoicie wyglądac :)
pozdrwiam
no to teraz czas na mnie zeby się przywitać.mam na imię fortunata,mam 22 lata. chwilowo nie studiuje bo zrezygnowałam ze studiów.przez rok studiowałam pielęgniarstwo ,potem pedagogike ale jakoś nie mogłam sie na tych kierunkach odnaleść. planuje od nowego semestru rozpocząć naukę masażu ale nie wiem jeszcze czy na jakims uniwersytecie czy w studium policealnym.
ale naprawdę można się do tego imienia przyzwyczaić. dla mnie nie stanowi już ono żadnego problemu chociaz czasami wolałabym aby ludzie mnie tak szybko nie zapamiętywali to bywa czasami kłopotliwe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum