Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: przywitaj

Przywitaj się :)
Autor Wiadomość

Darish:)

Wysłany: 2008-02-23, 15:41 

ja wlasnie rano weszlam na taka szkole we wroclawiu tam bylo napisane cos o kosmetykach darmowych, wiec az sie zdziwilam hehehe ale jak widze malo prawdy w tym moze byc ;)

#KaSSta# 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-02-25, 21:45 

Na pewno bedziesz musiala cos płacic.... bo nie wierze ze taka szkola, nie dosc, ze ma wyposashenie to jest bedzie dawała przez cale dwa lata, kosmetyki ubranie i inne pierdulki .... zwykła SCIEMA :!:

Wysłany: 2008-02-26, 23:02 

eh konkretnego wyboru co do szkoly jeszcze nie mam... zobaczymy jak sie potoczy zycie i jak matura pojdzie i czy ja zdam ;p
narazie wiem w jakiej dziedzinie szukam ale dokladnego miasta do ktorego sie wybieram czy na jaki kierunek to nie powiem bo nie wiem;p

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-07-12, 14:44 

hej :mrgreen: Mieszkam w niewielkiej miejscowosci w woj.kujawsko-pomorskim :lol: chodze do LO teraz bedzie 2 klasa profil:humanistyczny z rozszerzona hista i wosem
:-D Kocham muzyke zwłaszcza rocka :mrgreen: trafiłam tu zupenie przypadkowo poszukujac odpowiedzi na nurtujace mnie pytania :mrgreen: Jak narazie bardzo podoba mi się to forum i staram sie zagladac tu jak najczesciej :lol: ;-)
Jak by co to pisać :lol:

Wysłany: 2008-08-05, 19:48 

:-D :-D Witamy wszystkie nowe Forumowiczki !! :-D :-D

[ Dodano: 2008-08-05, 19:50 ]
P.S poznajmy się lepiej :) przywitajcie się :))
czekamy:)

pati 
pati

Wysłany: 2008-08-05, 22:27 

Aaaaaaaaaaa to tu się witamy :P A ja głupia gdzieś się w jakiś inny temat wlazłam :P To też krótko powiem coś o sobie :P... Mam 18 lat, chodzę do I LO w małym mieście Pleszew o profilu humanistycznym z rozszerzoną historią... Interesuję się jednak biologią - wszystko, co związane z człowiekiem :) Stąd pewnie też wszystko poszerzyło się o takie zainteresowania jak uroda, zdrowie, dobre odżywianie, ładna cera... a potem wiadomo co za tym dalej szło: makijaż, kosmetyka, moda itp. itd. :) Chętnie słucham muzyki pop, HH, house :) I niezmiernie się cieszę, że mogłam tu trafić, poznać tak wspaniałe osoby i znaleźć tyle mądrych rzeczy... :) Naprawdę wielki szacunek dla Was ;-)

Wysłany: 2008-08-06, 16:26 

pati napisał/a:
Pleszew

znajome blisko kaliskie tereny :)

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-08-06, 19:00 

Ooo profil humanistyczny z rozszerzona hista to tak jak ja :mrgreen:

pati 
pati

Wysłany: 2008-08-06, 19:26 

No blisko blisko :) Tylko wiesz co... Ja zbyt dużo wspólnego z nią nie mam :P Bo prawdę mówiąc.... Hahah nie wiem z niej nic :P

Darish:) DOKŁADNIE :) tereny kaliskie :)

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-08-06, 20:21 

A ty myślisz, że ja wiem jestem w niej bo jestem i tyle xD

Wysłany: 2008-08-06, 21:12 

pati napisał/a:
Darish:) DOKŁADNIE :) tereny kaliskie :)

bede tam od 13tego, pomacham Ci:DD :))) biore urlop i jade "wypoczywac"

pati 
pati

Wysłany: 2008-08-07, 08:50 

Z pewnością ODMACHAM :D :D :D :) Miłego wypoczynku Ci życzę :)

Wysłany: 2008-08-07, 16:52 

dziekuję :))) modle się już o pogodę :) dobra koniec OT :D niech sie dalej witają :)))

Joan 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2008-08-12, 09:31 

witam wszystkich na forum, mam na imię Joanna i kosmetyka to moja pasja. Prowadzę bloga ( link w podpisie) i piszę również dla profesjolnaych serwisow kosmetycznych, dla jednego na wylaczność.
Bardzo lubię kosmetykę i wszystko co z tym związane. Ukończylams zkole policealną zamierzam jednak zwiazać swoją przyszłość z tym pięknym zawodem i zrobić licencjat z kosmetologii,
W miarę swojej wiedzy postaram się Wam doradzić w kwestaich dbania o siebie

Pozdrawiam

Joanna
Ostatnio zmieniony przez Joan 2009-08-22, 19:33, w całości zmieniany 2 razy  

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-08-12, 11:08 

Witamy Cię Kim:)

Odpowiedz do tematu