moni.ada Coś już napisała moni.ada
Wysłany: 2011-07-31, 01:03
Witam! Tu Monika ze stolicy.Jak to się mówi: jestem dojrzałą kobietą:) (Matko jak to brzmi!) W duszy jestem nadal nastolatką z wieloma pasjami.Pozdrawiam Wszystkich!
afrodyta10 Coś już napisała
Wysłany: 2011-08-04, 14:52
Cześć,
nazywam się Marzena. Po wielu miesiącach rozpaczy znalazłam w końcu swoje szczęście, w którym trwam po dzień dzisiejszy. Jestem optymistką, zdecydowanie za mało się obrażam na tych co mnie zawiedli i kocham jedzenie. A że zostałam 3 miesiące temu mamą chcę da siebie w wolnych chwilach zrobić jak najwięcej. Dlatego postanowiłam dołączyć do grona tego forum.
Pozdrawiam Wszystkich
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
pieknabezbestii Początkująca
Wysłany: 2011-08-05, 12:25
Cześć! Jestem Ania z Warszawy. Po studiach, szukam pracy, więc mam troszkę wolnego czasu (ale mam nadzieję, że niezbyt długo;)) Szczęśliwie zakochana, jeszcze przed ślubem, zapowiada się niezły stresik;) Bardzo mi się spodobało to forum, więc czas na rejestrację. Witajcie Dziewczyny!
Witajcie Kobietki, jestem Ada z Gdańska, mam męża i dwójkę dzieciaków, mam nadzieję na wiele ciekawych rozmów na tym forum :). Pozdrawiam Was wszystkie!
Witam wszystkich, jestem Inka, z zawodu studentka :) 23 lata, zamieszkała w stolicy. Interesuje mnie wszystko, co związane z urodą i kosmetykami, ale nie tylko, jestem też molem książkowym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum