Mój nick zdradza wiek :) Jestem od roku w szczesliwym zwiazku, jak na razie nie małżeńskim. Lubię modę, czekoladę i koty choć nie posiadam :) więcej drobiazgów nie pamiętam, ale śmiało możecie pytać :)
cześć dziewczyny, witamy serdecznie aktywnie spędzajcie z nami czas, jest tu bardzo miło, szczególnie jak przy pisaniu macie swoją ulubioną muzyczkę, jakiś napoik albo coś dobrego do pogryzania (niekoniecznie niezdrowego, wszak okres nowalijek trwa w najlepsze )
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Witam Was wszytskie, Nazywam sie Magda, jak widac jestem nowa. Postanowilam do was dolaczyc, ponieaz zaczełam bardzo sie interesować wszystkim co jest związane z kosmetyką, wizazem, fitnessem itp. Jestem kosmetologiem i obecnie pracuje w Łodzi jako kosmetyczka. Ogólnie pochodze ze Szczecina a tutaj wylądowałam bo moj luby Tutaj jest na wieloletniej delegacji i znim sie tu przywleklam. Interesuje sie rowniez fitnessem poniewaz cale zycie wyczynowo uprawialm sport oraz bylam ponad 3 lata instruktorem. Pozdrawiam serdecznie i czekam na jakies posty. Dzisiaj jestem pierwszy raz na tym forum, takze troche pochodze o stronie żeby zaskoczyc o co chodzi:)
Witam Was wszytskie, Nazywam sie Magda, jak widac jestem nowa. Postanowilam do was dolaczyc, ponieaz zaczełam bardzo sie interesować wszystkim co jest związane z kosmetyką, wizazem, fitnessem itp. Jestem kosmetologiem i obecnie pracuje w Łodzi jako kosmetyczka. Ogólnie pochodze ze Szczecina a tutaj wylądowałam bo moj luby Tutaj jest na wieloletniej delegacji i znim sie tu przywleklam. Interesuje sie rowniez fitnessem poniewaz cale zycie wyczynowo uprawialm sport oraz bylam ponad 3 lata instruktorem. Pozdrawiam serdecznie i czekam na jakies posty. Dzisiaj jestem pierwszy raz na tym forum, takze troche pochodze o stronie żeby zaskoczyc o co chodzi:)
witaj;*
_________________ Damn right Im good in bed... i can sleep for hours!;)
witajcie witajcie szanowni użytkownicy forum. Jestem wesoły Daruś Chętnie porozmawiam z Wami o masażu...a chętną osobę wymasuję tak super, że hejjj...
Ta propozycja jest raczej dla osób z Warszawy i okolic, ale oczywiście, niech przybywa każdy kto chce
Zapraszam do kontaktu
_________________ polecam uśmiech i pozytywne myślenie...
oraz www.masaz.warszawa.pl
Witam was wszystkich ;) wiadomo mam na imie Kinga... chodze teraz aktualnie na studia Kosmetologie w Zielonej Górze... tak w koncu znalazlam wasze forum a ze interesuje sie kosmetologia to mozna tu poczytac duzo ciekawych rzeczy... ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum