Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: przywitaj

Przywitaj się :)
Autor Wiadomość
markiza 
Początkująca

Wysłany: 2007-11-04, 21:30 

http://katalog.mojakosmetyczka.pl/ - o tu :-D

Darish:)

Wysłany: 2007-11-05, 15:34 

o jaa:D no to szalenstwo :D nie spodziewalam sie ze nasza reklama bedzie na jakims portalu :D nawet fajnie wyglada:)))

markiza 
Początkująca

Wysłany: 2007-11-05, 18:29 

z pewnością przykówa uwagę :D ja myślałam, że to Wy prosicie i płacicie za reklamę na jakiś stronach :mrgreen:

Wysłany: 2007-11-06, 20:57 

markiza, z pewnoscia nasz Admin o to zadbal :))

markiza 
Początkująca

Wysłany: 2007-11-06, 21:57 

w takim razie nasz Admin się postarał :mrgreen: nie ma co ;-)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2007-11-07, 17:08 

no to mamy powód do dumy =)

asia d 
Początkująca
asia d

Wysłany: 2007-12-29, 01:04 

;-) witam wszystkich bardzo serdecznie.mam na imie asia mieszkam i pracuje w irlandii.pracuje w aptece i sklepie kosmetycznym.na forum znalazlam wszystko to czego szukalam nowinki, opisy roznych kosmetykow i nie tylko.....

Wysłany: 2007-12-29, 11:25 

hihi to sie cieszymy ze jestesmy pomocne ;))

#KaSSta# 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-02-21, 18:30 

Ok bo zaraz dostane kolejne ostrzezenie za to ze sie nie przywitalam ;-) . Tak wiec nan 21 (prawie) lat i ucze sie w szkole policealnej w Olsztynie na kierunku.... Technik Usług Kosmetycznych (zaskoczone? :-P ). Zostalo mi niewiele czasu do jej ukonczenia bo w maju praktyki a na poczatku czerwca egzamin koncowy i mam nadzieje ze pojdzie pomyslnie :-)

Wysłany: 2008-02-22, 00:32 

heheh z tymi ostrzezeniami to nie szalejmy :D hehe jedno poki co wystarczy bo zasluzylas hehe ;)
trzymamy kciuki za pozytywne zdanie :))) i skonczenie tej szkoly:)
a co po tym bedziesz miec? do jakiej pracy mozesz isc ?:)

#KaSSta# 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-02-22, 16:27 

Ponoc kobitki po takie szkole policealnej mają wieksze branie niz takie co mają licencjaty.... my mamy wiecej praktyki a na takich studiach gdzie robi sie licencjat praktyki zaczynają sie na koncu drugiego roku :-/ i dlatego tez zrezygnowalam z takich studiów ktore zaczelam od pazdziernika tamtego roku. Jesli egzamin pojdzie pozytywnie to bedzie miala technika... jesli nie zostanie mi tylko swiadectwo ukonczenia szkoły. Co nie znaczy ze nie bede mogła znalezc pracy w swoim kierunku. Czyli jakby nie bylo, bedzie dobrze :-) . Babka u ktorej kolezanka bedzie miala praktyki w salonie kosmetycznym jak dowiedziala sie ze nasza specjalizacja bedzie masaz to od razu chciala ją wcisnąc do pracy w spa jakims tam. Mysle ze jesli na poczatku zdobedzie sie klientow to potem bedzie juz coraz lepiej :-)

Wysłany: 2008-02-22, 20:16 

ooo no to fajnie :) hmm moze tez rozwarze taki kierunek ;))
a jakie przedmioty sa ?:) i czy "trudna" szkola ?;)

#KaSSta# 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-02-22, 21:42 

Szkola jest II-letnia. Normalne ze w pierwszej klasie jest najtrudniej i są najgorsze przedmioty takie jak np. anatomia, chamia kosmetyczna ktora mi odesza w tym polroczu dopiero (czyli w ostatnim) poza tym jest w-f (jak dla mnie śmiech na sali) :mrgreen: , kosmetologia, ratownictwo, dermatologia, pracownia kosmetyczna(na ktorej są zajęcia praktyczne), fizykoterapia (z ktorej polowa rzeczy wcale sie nie przydaje w salonie kosmetycznym) psychologia (w ostatnim roku) elementy prawa (ostatni rok) i pewnie cos jeszcze ale nie jestem w stanie sobie przypomnieć :-/ , do tego dochodzi specjalizacja na koniec.... ja mam akurat masaz :-) .

Wysłany: 2008-02-23, 12:45 

no to fajnie tam :) hihih to szkola prywatna jest?:) mysle ze w miastach typu wroclaw znajde taka ;p

#KaSSta# 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-02-23, 15:10 

Szkoła .... jak na poczatku mowili ....CAŁKIEM ZA DARMO :-P . Że tak powiem G**** prawda... za kosmetyki musze płacic 20 zł miesiecznie... jakies gąbki do zmywania twarzy, opaski, pędzle do malowania, gąbka do nakładania podkładu.... to musze kupic sobie sama... na masazu musze miec swoja oliwke jakis balsam poi masazu i do samego masazu bańki chińskie i jak myslisz kto za to płaci ;-) . Oczywiscie nie w kazdej szkole tak jest, w niektorych płaci sie mniej w niektorych wiecej. A to link do mojej ukochanej szkoły http://www.medyk.olsztyn.pl/.

Odpowiedz do tematu