Wysłany: 2010-03-11, 19:09
Witam!
Nazywam się Laura, mój "nickname" Klepsydra i tak właśnie wołają na mnie znajomi.
Jestem bardzo otwartą osobą, lubiącą dobra zabawę i modę.
Pracuję w Banku :) Robię za menagera, blee jak ja nie lubię tam chodzić!
Przeglądam forum od kilka miesięcy, ale dopiero teraz zdecydowałam się napisac, bo mam więcej czasu dla siebie.
Wysłany: 2010-03-15, 16:06
Hej wszystkim! :)
_________________ "Tylko ryzyko się liczy"
manufactur Początkująca
Wysłany: 2010-03-17, 16:31
Witam
Jestem Marta i zajmuję się tworzeniem biżuterii, znalazłam tematy o biżuterii na forum i to mnie do was przyciągnęło. Chętnie pomogę wszystkim amatorom tworzenia biżuterii hand made. Jeśli macie jakies pytania z tym związane to chętnie odpowiem
Witam Was serdecznie:) mam na imie Kasia :)
Interesuje mnie kosmetyka i chciałabym rozwijać się w tej branży , prowadzę swój biznes związany z kosmetykami:) a tak pozatym to przedewszystkim Kosmetyki to jest to co uwielbiam jak pewnie wiekszość ludzi tutaj
M. K. Początkująca
Wysłany: 2010-03-21, 18:21
Witam wszystkich.Jestem początkującą internautką, więc gdyby mi się nie udało czegoś napisać lub zamieścić to proszę o wyrozumiałość.W moim wieku umiejętność obsługi komputera nie 'wchodzi' łatwo.
Witam wszystkich mam na imię Kasia prowadzę swój salon od 5 lat , interesuję się głównie wizażem i zdobieniem paznokci , cały czas chciałabym pogłębiać swoją wiedzę i poznawać nowe trendy w tej dziedzinie .
Pozdrawiam Was wszystkich
Witam,
Mam na imię Marysia - od 10 lat konsultantka Oriflame - ostatnim czasem bardzo poważnie myśląca o pracy w tej firmie. Buduje swoją grupę, szkolę się w wizażu, pielęgnacji i makijażu - sama również prowadzę pokazy i szkolenia.
Pozdrawiam wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum