Jeszcze raz Jestem Aneta ,mam 30latek, interesuje mnie wszystko co związane jest z pielęgnacją ciała. Na forum trafiłam ponieważ mam nadzieję ze znajdę tu dużo ciekawych informacji i trafnych porad.
Witam wszystkie forumowiczki :) od kilkunastu miesięcy zajmuję się przedłużaniem włosów, ale interesuje się też fitness i modą, dlatego zawitałam na te forum i mam nadzieję, że będę mogła się również udzielać i pomagać swoimi wypowiedziami
Witam.
Na imię mam Aneta - od 2 lat mam swoją firmę w której pracuję jako Osobista Styliska,
zajmuje się stylizacjami damsko-męskimi,stylizacje ślubne,analizy kolorystyczne,analizy sylwetki,przegląd szafy,wspólne zakupy,makijaże, stylizacje paznokci, przedłużanie rzęs,przedłużanie włosów.
Interesuje mnie wszystko co związane z modą, malarstwo, kino , muzyka,
Witam wszystkich ;) Mam na imię Monika,forum poleciła mi znajoma. Interesuję się pielęgnacją ciała. Mam nadzieję że znajdę tutaj wiele ciekawych tematów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum