OT - z ang.OffTopic :P hehe tak dla wyjasnienia ;)
ogolnie rozumiene jako nie na temat ;)
pozadek musi byc ;)
Lemonka Stała bywalczyni Lemonka
Wysłany: 2007-05-31, 19:16
jak bedziecie miec 20 to wspomnicie moje slowa ze jak sie bylo mlodszym bylo fajnie bo teraz to czas leci ze szok ... jakbym mogla to bym chciala mie zawsze 18 badz nawet te 17
A ja wcale nie czuję się staro. Właśnie teraz życie mi się podoba. Jestem niezależna i co najważniejsze nie chodzę już do szkoły i nikt mi nie nakazuje co mam robić
Ale potem się żałuje że sie nie chodzi to szkoły. W szkole zawsze cos sie dzieje jest śmiesznie spotykamy sie ze znajomymi. A potem studia,praca,dzieci i w kołko powtarza sie te smae czynności. Praca-obiad-dzieci. Chociaż to zalezy od tego jak kto sobie życie zorganizuje. Ale te lata młodości już nie powrócą, a jest ich mało. 2 razy młodzi nie będziemy. Więc trzeba w pełni korzystać z życia,aby potem czegoś nie żałować =D
dietetyk Początkująca
Wysłany: 2007-07-20, 10:47
Witajcie,
ja znalazłam stronkę przez inną www :) i tak trafiłam do Was :)
zajmuję się dietetyka a przy okazji jak każda kobieta interesuje mnie zadbany wygląd, zdrowe włosy etc :)
skończyłam już studia i aktualnie robię doktorat na AM, więc jestem jeszcze starsza od tych wszystkich 'narzekających tu' :) :) :) ale czuje się i wyglądam na 20 i o to chodzi
pozdrawiam wszystkich :)
_________________ Justyna Marszałkowska
Centrum Dietetyczne ProLinea
www.e-prolinea.pl
hihi ;)
milo nam ze w nasze progi zawital dietetyk ;)
nasza "kadra medyczna" sie rozwija
z pewnoscia dostanie Pani jeszcze wiele pytan od forumowiczek ;)
skończyłam już studia i aktualnie robię doktorat na AM, więc jestem jeszcze starsza od tych wszystkich 'narzekających tu' :) :) :) ale czuje się i wyglądam na 20 i o to chodzi
pozdrawiam wszystkich :)
Nie od wszystkich
Witamy i od razu dziekuje za rade
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum