Magrit =) Coś już napisała
Wysłany: 2007-05-13, 18:12
Witam Was serdecznie Magda jestem, mieszkam w okolicach Jeleniej Góry. Mam 15 lat i chodzę do gim. w Jeżowie Sudeckim do 2 kl. Mam bardzo wiele zaintersowań. Uczę sie gry na keyboardzie i tam innych instrumentach Również uczę się aktualnie beatboxu (początkująca ). Bardzo mnie to wciagnęło i rodzice mają tego dość, hehe Intersuję się także tańcem, kompami i kosmetykami To tyle na razie
Cześć. Mam 17 lat. Interesują się urodą. Mój ulubiony magazyn dla kobiet to "Uroda". Witam wszystkich serdecznie, a ciebie Motylek:) w szególności. Niedługo być może stane się waszą froumowiczą na dłuższy czas. Jestem licealistką.
_________________ Kocham was, cera jest ważna dla każdego.
mówię zawsze bez ogródek. Wera
Hey Dziewczyny!
Mam na imię Edyta, jak dla Was, wystarczy Edi
Jestem tegoroczną absolwentką
Obecnie mam pustkę w głowie co do swojej przyszłości, ale sądzę, że ten czas niepewności szybko minie
Na forum już się troszkę zadomowiłam, więc nie myślcie, że tak szybko się mnie pozbędziecie
No chyba, że mnie praca ścignie...
Gdybyście mi jeszcze za to płacili nie ruszałabym się w ogóle z tego forum
ehhh szkoda, że nie jest tak pięknie
Lemonka Stała bywalczyni Lemonka
Wysłany: 2007-05-27, 20:23
to chyba czas na mnie :) Mam na imie Monika :) lat 20 (niestety ) Ucze sie w Studium Kosmetycznym w Kielcach:) coz wiecej pisac mam pytac jak macie jakies pytanie do mnie zawsze odpowiem i szczerze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum