Od wielu lat przyjaźnię się z mężczyzną poznałam go dzięki mojemu mężowi. To naprawdę fajny facet możemy ze sobą o wszystkim rozmawiać. Kiedy jest mu źle to wpada do mnie pogadać. Możemy rozmawiać godzinami nie tylko o tym co nas trapi ale tak ogólnie o życiu. Miałam też kilka serdecznych koleżanek ale zawsze te znajomości nie wychodziły mi nadobre. Osobiście uważam że przyjaźń z facetem jest dużo bardziej stabilna i wierna niż z kobietą.
Lemonka Stała bywalczyni Lemonka
Wysłany: 2007-07-03, 09:58
Powiem tak mam 3 kolezanki i chyba okolo 10 taki naparwde fer kolegow i nie wiem ale od malego lepiej sie dogaduje z chlopakmi niz z dziewczynami bo one to zarz zazdrosne i wogole narobia szumu o byle co :P Dlatego popieram przyjazn z mezczyzna bo serio jest wierniejsza
Agak Początkująca
u mnie trzeba zacząć od tego ,że nie wierze w przyjaźń w moim przypadku, za dużo razy przejechałam się na swoich niby przyjacielach, i przez to nie ufam ludziom...
w przyjaźń miedzy kobietą a mężczyzną, jest możliwa, tylko często kończy sie to tym, że albo facet sie zakochuje w przyjaciółce, albo na odwrót, daletgo rzadko się zdarza taka prwadziwa przyjaźń miedzy chłopakiem a dziewczyną
Czy w nas jest cos nie tak, ze zawsze wolimy dogadywac sie z facetami?
Wysłany: 2007-07-03, 15:16
kasia22213, wiesz co zauwazylam ze nawet jak sa dwie przyjaciolki to one konkuruja i tak miedzy soba ... a ja chyba dlatego tak mam ze jak mieszkalam u babci to tam jest wiecej chlopakow nic dziewczyn (z tego wieku co ja no i moze rok starsi) i zawsze sie z nimi przebywalo
Najsmutniejsze jest to, ze sie z Toba zgadzam Lemonko i uwazam, ze to nie do konca dobrze o nas swiadczy
Wysłany: 2007-07-03, 21:18
niestety :( no cos ale taka juz natura dziewczyn rywalizacja o wzglwedy chlopakow ... najfajniejsze jest to ze oni malo kiedy rywalizuja o wzgledy nasze ... kiedys czesciej chlopaki ogladali sie za dziewczynami a teraz widze u siebie w miescie ze to dziewczyny robia "poscig" za chlopakami a oni i tak maja to gdzies :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum