Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: mezczyzna, przyjazn

Przyjaźń z mężczyzną
Autor Wiadomość
Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2011-03-30, 21:43 

Mój w tym roku ma 26:o

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2011-03-29, 21:44 

Heh... Stuprocentowy to taka metafora... Po prostu. Gej nie do końca dla mnie jest facetem. Bo na FACETA nie tylko składa się BUDOWA CIAŁA i to COŚ "w majtkach", ale przede wszystkim mentalność, charakter, sposób myślenia, ideologie i wartości. No a gej ma je po części odmienne od typowego mężczyzny. Ja tam nic do nich nie mam, niech sobie będą, byle tylko dzieci nie adoptowali.

[ Dodano: 2011-03-30, 21:44 ]
Nie przyjaźniłam się. Ale dlaczego kobiety doskonale rozumieją się z gejami? Bo są wrażliwsi i mają bardziej łagodną naturę. Czego oczywiście nie neguję, ale każda z nas wie, że typowi mężczyźni są bardziej TWARDZI i mniej wrażliwi. A co za tym idzie? Zupełnie odmienna mentalność geja i hetero.

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-03-29, 22:35 

pati napisał/a:
No a gej ma je po części odmienne od typowego mężczyzny

a skąd wiesz :?: przyjaźnisz się z jakimś homoseksualistą i Ci to powiedział :?:

ale dobra, temat jest nie o gejach, tylko o przyjaźni między kobietą a mężczyzną. dobre w przyjaźni z facetem jest to, że faceci pomagają, jak się im żalisz: nie siedzą i nie biedzą, jak to ty masz okropnie, tylko dają naprawdę dobre rady. mnie się to podoba, nie przepadam za żaleniem się po próżnicy, tylko po to, żeby pogadać :-)

kalina 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-08-09, 12:47 

Dla mnie płeć nie ma znaczenia: facet, kobieta, gej, lesbijka, gdybym miała przyjaciela płci pośredniej też raczej ta płeć nie byłaby dla mnie wyznacznikiem niczego... Liczą się cechy charakteru, to, co razem przeżyliśmy, to, co nas łączy, a płeć absolutnie nie ma znaczenia...

drimmka 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-09-28, 09:09 

Ja długi czas przyjaźniłam się z mężczyzną ale teraz nie wierze w taką przyjaźń. Bo taka przyjaźń kończy się różnie..

valenda 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-10-07, 09:50 

Wszystko zależy od charakterów.. Czasem przyjaźń damsko męska więcej moze wytrzymać niż typowo kobieca.. Miałam przyjaciela ale nasze drogi sie rozeszły, ale nie mówię Nie.

baewenia 
Początkująca

Wysłany: 2011-10-21, 09:32 

może i przyjźń z męzczyzną jest bardziej bezpieczn - bo dziewczyny zdarza się ze są zawistne - to nie wierze w tego typu przyjaźń. uwazam ze zawsze przyjdzie taki moment gdzie jedno albo drugie bedzie chciało coś więcej....ale to moje odczucie...

pretty smile 
Stała bywalczyni
Nudno jest tu bez ciebie...

Wysłany: 2011-10-31, 18:11 

moja przyjaciółka, z którą ostatnio kontakt się osłabił, bo ja rodzina, dziecko, inne sprawy, a ona wciąż singielka na imprezie ;) ma kumpla geja i wprost się uwielbiają. Jest słodki jak facet, ale wpada na pomysły jak kobieta ;p
Któregoś razu wracała od rodziców jakas zdołowana, to ze swoim chłopakiem przygotowali jej przyjęcie niespodziankę na poprawę humoru :) Kupili wino, tort, balony... no słodkie..

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2011-11-03, 10:11 

Nie wierzę. Koleżeństwo jak najbardziej, ale przyjaźń...najczęściej jedno poczuje coś do drugiego. Nie zniosłabym chyba gdyby mój facet miał przyjaciółkę :roll: :mrgreen:

pretty smile 
Stała bywalczyni
Nudno jest tu bez ciebie...

Wysłany: 2011-11-03, 12:07 E tam

Mój ma przyjaciółka, są ze sobą daleko spokrewnieni ;) Jego ex była o nią niesamowicie zazdrosna, a ja się nią zaprzyjaźniłam i mogę spokojnie powiedzieć, ze to nasza wspólna i chyba jedyna taka prawdziwa przyjaciółka :)

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2011-11-03, 14:31 Re: E tam

pretty smile napisał/a:
Mój ma przyjaciółka, są ze sobą daleko spokrewnieni ;) Jego ex była o nią niesamowicie zazdrosna, a ja się nią zaprzyjaźniłam i mogę spokojnie powiedzieć, ze to nasza wspólna i chyba jedyna taka prawdziwa przyjaciółka :)

można i tak ;-)

fajnie, że się ułożyło i jesteście wszyscy zadowoleni;) ja nie miałam takiej sytuacji, że facet mój ma przyjaciółkę i mam nadzieję, że mnie to nie spotka xD

pessida 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-11-16, 10:16 

ja traktuję facetów i babki tak samo - płeć nie ma znaczenia w kontaktach; mam przyjaciół mężczyzn i przyjaciółki kobiety - nie wiem, dlaczego te relacje miałyby się w jakikolwiek sposób różnić...

Odpowiedz do tematu