Heh... Stuprocentowy to taka metafora... Po prostu. Gej nie do końca dla mnie jest facetem. Bo na FACETA nie tylko składa się BUDOWA CIAŁA i to COŚ "w majtkach", ale przede wszystkim mentalność, charakter, sposób myślenia, ideologie i wartości. No a gej ma je po części odmienne od typowego mężczyzny. Ja tam nic do nich nie mam, niech sobie będą, byle tylko dzieci nie adoptowali.
[ Dodano: 2011-03-30, 21:44 ]
Nie przyjaźniłam się. Ale dlaczego kobiety doskonale rozumieją się z gejami? Bo są wrażliwsi i mają bardziej łagodną naturę. Czego oczywiście nie neguję, ale każda z nas wie, że typowi mężczyźni są bardziej TWARDZI i mniej wrażliwi. A co za tym idzie? Zupełnie odmienna mentalność geja i hetero.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
No a gej ma je po części odmienne od typowego mężczyzny
a skąd wiesz przyjaźnisz się z jakimś homoseksualistą i Ci to powiedział
ale dobra, temat jest nie o gejach, tylko o przyjaźni między kobietą a mężczyzną. dobre w przyjaźni z facetem jest to, że faceci pomagają, jak się im żalisz: nie siedzą i nie biedzą, jak to ty masz okropnie, tylko dają naprawdę dobre rady. mnie się to podoba, nie przepadam za żaleniem się po próżnicy, tylko po to, żeby pogadać
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Dla mnie płeć nie ma znaczenia: facet, kobieta, gej, lesbijka, gdybym miała przyjaciela płci pośredniej też raczej ta płeć nie byłaby dla mnie wyznacznikiem niczego... Liczą się cechy charakteru, to, co razem przeżyliśmy, to, co nas łączy, a płeć absolutnie nie ma znaczenia...
Wszystko zależy od charakterów.. Czasem przyjaźń damsko męska więcej moze wytrzymać niż typowo kobieca.. Miałam przyjaciela ale nasze drogi sie rozeszły, ale nie mówię Nie.
baewenia Początkująca
Wysłany: 2011-10-21, 09:32
może i przyjźń z męzczyzną jest bardziej bezpieczn - bo dziewczyny zdarza się ze są zawistne - to nie wierze w tego typu przyjaźń. uwazam ze zawsze przyjdzie taki moment gdzie jedno albo drugie bedzie chciało coś więcej....ale to moje odczucie...
pretty smile Stała bywalczyni Nudno jest tu bez ciebie...
Wysłany: 2011-10-31, 18:11
moja przyjaciółka, z którą ostatnio kontakt się osłabił, bo ja rodzina, dziecko, inne sprawy, a ona wciąż singielka na imprezie ;) ma kumpla geja i wprost się uwielbiają. Jest słodki jak facet, ale wpada na pomysły jak kobieta ;p
Któregoś razu wracała od rodziców jakas zdołowana, to ze swoim chłopakiem przygotowali jej przyjęcie niespodziankę na poprawę humoru :) Kupili wino, tort, balony... no słodkie..
Nie wierzę. Koleżeństwo jak najbardziej, ale przyjaźń...najczęściej jedno poczuje coś do drugiego. Nie zniosłabym chyba gdyby mój facet miał przyjaciółkę
_________________ Damn right Im good in bed... i can sleep for hours!;)
pretty smile Stała bywalczyni Nudno jest tu bez ciebie...
Wysłany: 2011-11-03, 12:07
E tam
Mój ma przyjaciółka, są ze sobą daleko spokrewnieni ;) Jego ex była o nią niesamowicie zazdrosna, a ja się nią zaprzyjaźniłam i mogę spokojnie powiedzieć, ze to nasza wspólna i chyba jedyna taka prawdziwa przyjaciółka :)
Mój ma przyjaciółka, są ze sobą daleko spokrewnieni ;) Jego ex była o nią niesamowicie zazdrosna, a ja się nią zaprzyjaźniłam i mogę spokojnie powiedzieć, ze to nasza wspólna i chyba jedyna taka prawdziwa przyjaciółka :)
można i tak
fajnie, że się ułożyło i jesteście wszyscy zadowoleni;) ja nie miałam takiej sytuacji, że facet mój ma przyjaciółkę i mam nadzieję, że mnie to nie spotka xD
_________________ Damn right Im good in bed... i can sleep for hours!;)
ja traktuję facetów i babki tak samo - płeć nie ma znaczenia w kontaktach; mam przyjaciół mężczyzn i przyjaciółki kobiety - nie wiem, dlaczego te relacje miałyby się w jakikolwiek sposób różnić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum