Kupiłam sobie wczoraj odżywkę Toni&Guy - intensywnie nawilżająca. Mam włosy farobowane odkąd pamiętam, na jasny bląd - więc są dodatkowo wysuszane. Odżywka, jak każda inna.. tylko droższa.. może następnym razem efekt będzie mocniejszy.
a ja kupiłam kolejną butlę szamponu z proteinami pszenicy. jestem bardzo zadowolona z odkrycia tego szamponu, bo gdy nie mam czasu siedzieć po umyciu z maskami na włosach, sam ten szampon nawilża i sprawia, że włosy są miękkie i łatwe do ułożenia:)
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Ja na suche włosy (właściwie zapobiegawczo:P) stosuję raz na tydzień dużą ilość olejku rycynowego, tak godzinę przed myciem. Codziennie zamiast pianek i lakierów wcieram we włosy kropelkę jedwabiu Biosilk. Świetny jest:) Na opakowaniu jest napisane że to kompozycja naturalnego jedwabiu, witamin i wyciągów z roślin. Odżywka penetruje włosy, trwale je rekostruaje, nawilża i nadaje połysk.
Buteleczka 15ml kosztuje 10zł i starcza mi na pół roku:) w zeszłym tygodniu w Rossmanie była promocja na Biosilk, kosztował 3,99!! Kupiłam 3 buteleczki dla siebie i 1 dla chłopaka, mój chłopak od tygodnia stosuje po każdym myciu włosów i jest zadowolony:) i ja też bo teraz mu się ładnie kręcą i nie puszą, więc polecam do długich kręconych włosów:)
Moja siostra w drogerii Kama kupuje jakąś podróbkę Biosilka i mówi, że ma takie samo działanie, nie widzi różnicy. Ja jednak wolę ten oryginalny.
Dzisiaj juz tego nie ma.
Promocja zaczela się w zeszly piątek, czyli równo tydzien temu, dzisiaj chyba juz jest nowa promocja. W każdym razie promocja zaczęła się w piątek o 10 :) ja kupowałam tego samego dnia po godz 15:) na polce bylo juz tylko 5 sztuk, wzielam 4sztuki i 1 zostala na polce:P Pani w sklepie powiedziala ze juz wiecej ich nie mają. w 5 godzin caly zapas poszedł....
W Superpharmie też są czesto po 4zł, u mnie akurat tej apteki nie ma, więc musiałam zapas zrobic w Rosss:P
Kasia, jak nie znajdziesz w Rossmanie to szukaj przez Allegro, tam jest też tani Biosilk, ale nie wiem czy oryginalny... Nigdy na All nie kupowałam bo się bałam że mi przyślą podróbę, albo rozcieńczony produkt.
i nie wydawal ci sie rozcienczony?? Bo mi się wydaje ze mogą sprzedawac podrobki. To samo z perfumami i oryginalnymi kosmetykami np blyszczyki lancome na allegro są po 15zł... Wydaje mi się ze takie rzeczy nie są oryginalne.
Agusia, ja też allegro nie ufam, jeżeli chodzi o kosmetyki. kiedyś koleżanka zamawiała hurtowo ileś biosilków, między innymi, jeden dla mnie i właśnie okazał się być trefny był bardziej płynny niż ten ze sklepu, a na włosach woda kleista
byłam w rossmanie, zobaczyłam jedynie półkę z ceną: 3,99 i cały pusty rządek wykupione w całości
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
No to Anula miałaś szczęście:)
Kasiamgj, jak ja widzę że czegoś już nie ma to zawsze pytam ekspedientki, często mają jeszcze na magazynie, tylko nie zdążą wyłożyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum