Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-11-29, 12:15
peeling robiony na cukrze nadaje sie bardziej na lato kiedy skora potrzebuje wiecej oczyszczania i scierania. na zime nie potrzebujemy takiej pielegnacji i peelingi moga byc lagodniejsze.
Ooo fajnie wiedzieć:)
lubicie peelingi Avon SPA?? Bo ja chyba nie miałam jeszcze bardziej wydajnych. Bardzo mocno się pienią i dobrze ścierają martwy naskórek:D
teraz mam taki cukrowy, Skarby Afryki:)
jestem leniem, więc nie chce mi się mieszać cukru z oliwą czy czymś jeszcze innym... pod prysznic wchodzą z pojemnikiem soli - zwykłej jodowanej kuchennej :) też fajnie złuszcza skórę, no i ma drobne ziarenka, więc na pewno nie uszkodzi skóry :)
Nie próbowałam jeszcze tej maseczki z czekolady, ale przy najbliższej okazji wypróbuję, bo lubię testować takie domowe sposoby. ;)
_________________ ` Szpilki, dżinsy, znana bluzka Dolce Gabbana.
Biżuteria nie jest tania.
Nie kupuję tego sama. :3
Vega Stała bywalczyni
Wysłany: 2009-12-18, 08:50
A próbowałyście peelingu z kawy i cukru, jest poprostu świetny ale osobiście polecam go stosować wyłącznie na ciało a nie na twarz
PhytoniaBellCli Użytkowniczka
Wysłany: 2009-12-26, 12:10
Tego peelingu z czekolady też juezscze nie próbowałam,ale jestem bardzo ciekawa czy jest taki skuteczny jak piszecie. Też przy najbliższej okazjii muszę spróbować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum