Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: metoda, przedluzanie, rzes

Przedłużanie rzęs metoda 1:1
Autor Wiadomość
pyt. 
Początkująca

Wysłany: 2011-11-01, 20:15 Przedłużanie rzęs metoda 1:1

Jako początkująca, jakie rzęski powinnam zakupić ? (profil, grubość, długość) Z góry dziękuje ;)

Mart 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-11-02, 21:31 

Myślisz o samodzielnym zrobieniu sobie rzęs? jesteś pewna podjętego ryzyka? :shock:

Dorota25 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-11-03, 18:44 

proponowałabym kurs ;) chcesz się tym zająć profesjonalnie czy tylko na swoich oczach eksperymentować?

ewcio 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-11-07, 12:59 

ok, na przydłużaniu rzęs się nie znam więc mógłby ktoś wyjasnic na czym polega ta metoda? chodzi o przydłużanie, które mozna wykonać w domu??

Mart 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-11-14, 12:21 

Metoda 1:1 jest w Polsce wciąż nowym i luksusowym zabiegiem, pozwalającym nadać spojrzeniu niesamowitą głębię poprzez wydłużenie, zagęszczenie i podkręcenie naturalnych rzęs. Metoda ta polega na precyzyjnym doklejeniu jednej syntetycznej rzęsy do rzęsy naturalnej, przez co oko jest bardziej wyraźne, a cała twarz wydaje się dużo młodsza!

Przedłużanie rzęs zapewnia piękny wygląd bez konieczności ich malowania!

Mysle ze podjecie sie samodzimego zabiegu jest troche niebezpieczne, no ja nie wiem czy bym sie podjela nie majac szkolenia.

You 
Użytkowniczka

Wysłany: 2012-01-31, 23:25 

Słyszałam o tej metodzie. W sumie jeżeli chodzi o takie sprawy to jestem daleko za murzynami, ale mam przyjaciółkę kosmetyczkę i ona zajmuje się przedłużaniem rzęs. Ostatnio nawet wybierała się na jakiś kurs do Łomianek. Póki co nie wiele wiem na ten temat, ale podpytam i coś naskrobię następnym razem.

Black-Lashes 
Początkująca

Wysłany: 2012-04-04, 15:55 

Zabieg przedłużania rzęs metodą 1:1 zwany semipermanentną polega na przyklejaniu pojedynczej rzęsy naturalnej do jednej rzęsy naturalnej.
Zabieg wykonuje się w pozycji leżącej na zamkniętych oczach. Jest całkowicie bezbolesny.
Dzięki tej metodzie rzęsy wyglądają i zachowują się jak naturalne. Nie ma konieczności ich malowania. Można korzystać z zabiegów SPA, sauny, solarium czy basenu.
Aby zawsze wyglądały pięknie i świeżo zaleca się ich uzupełnianie co ok. 2-3 tyg.
Profesjonalny zabieg przedłużania rzęs powinna wykonywać osoba odpowiednio przeszkolona posiadająca certyfikat. W żadnym wypadku nie można go wykonywać samemu na sobie.

Odpowiedz do tematu