Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: przebranie

przebranie:)
Autor Wiadomość
Bella Rose 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-11-15, 14:44 przebranie:)

Dziewczyny!
widze ze ten temat nie byl jeszcze poruszany a ja mam z tym maly problem ;p otoz nie wiem w co moge sie przebrac na 18 urodziny kolezanki licze na jakies kreatywne pomysly hehe bo nie chce byc kroliczkiem playboya czy cos takiego bylabym wdzieczna jakby ktos znalazl np link do strony gdzie moglabym od razu zobaczyc jakis kostium czy dodatki

Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2010-11-16, 08:10 

ja bym poszla do lumpeksu :)
to tam, a nie w internecie mozna tanio cos wyszukac.
jesli chodzi o przebranie to nawet stare łachy z szafy [np po mamie czy babci] moga zamienic Cie w "ksiezniczke" :) ja bym postawila wlasnie na to. smieszna, stara kiecka, wypchac sobie biust, wymalowac jak ruska lalka jakas korona z papieru na glowe i jest ksiezniczka :)

andziunia 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-11-16, 10:39 

Dokładnie- poprzedniczka ma racje- lumpeks i stara szafa babci- to najlepsze miejsce do wyszukania niebanalnych strojów :) Choć zawsze mozna poszukać koleżanki- policjantki i przebrac sie mega sexi- jesli tylko pozyczy munduru ;D Wyobraźnia powinna Ci podpowiedzieć w czym czuć sie bedziesz najlepiej

Alovka 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-11-17, 14:11 

Jak chcesz wykombinować coś oryginalnego to możesz strój np. XVII wiecznej damy wypożyczyć z teatru i to wcale nie za drogo.

andziunia 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-11-22, 08:33 

Alovka ma rację, widzisz- nie pomyslałąm a sama korzytsam tylko nie dla siebie a dla dziecka na przedszkolne przebieranki - sukienka dla małej kosztuje 15zł za dzień , naprawdę tanio, a dla dorosłych tez są stroje i to rózne ale nie wiem jaka cena

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-11-24, 16:31 

ja bym proponowała opcję z przebraniem w stylu pin-up: szorty (łatwiej zdobyć niż rozkloszowaną spódnicę, chyba), koszula, buty na korkowym koturnie, jakieś fajne, duże i cukierkowe akcesoria i nieodłączna fryzura w zależności od długości włosów, ale przewiązana. albo wersja hippie, łatwiej coś dobrać za grosze w second handach.

możesz też narzucić na siebie coś, co kompletnie do siebie nie pasuje, ale udaje chick look i dorzucić styropianowy kubek ze Starbucks (w Warszawie jest na Nowym Świecie) - będziesz jak Mary Kate albo Ashley Olsen :-)

swoją drogą ciekawa opcja z przebierankami na 18-nastkę. u mnie czegoś takiego nie było, ale ja w końcu dostałam ostrej grypy w dzień przed 18-nastymi urodzinami więc... :-/

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-11-25, 00:06 

Ja na swojej 18 nawet pic nie moglam bo bralam antybiotyki:D

Odpowiedz do tematu