Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: nad, przebarwienia, ustami

przebarwienia nad ustami
Autor Wiadomość
sasanka22 
Początkująca

Wysłany: 2010-09-28, 13:23 przebarwienia nad ustami

Wróciłam z wakacji i odkryłam nad ustami dwie ciemniejsze plamki- wyglądają na przebarwienia od słońca, ale pewna nie jestem.. Wszyscy mi mówią, że prawie tego nie widać, ale wolałabym się ich pozbyć :) Znacie jakąś maść albo krem na takie przebarwienia :?:

Naturalne 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-10-01, 17:48 

bierzesz może tabletki antykoncepcyjne?
jeśli tak to pewnie są to przebarwienia hormonalne.

Na początek może kwas migdałowy Ci pomoże.

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-10-01, 19:25 

Naturalne napisał/a:
bierzesz może tabletki antykoncepcyjne?
jeśli tak to pewnie są to przebarwienia hormonalne.

To prawda, po tabletkach mogły wystąpić takie przebarwienia albo może po przegrzaniu słońcem...Albo może brałaś ostatnio żelazo w zastrzykach, też często zostawia takie niemiłe ślady.

sasanka22 
Początkująca

Wysłany: 2010-10-06, 16:37 

Tabletki biorę, a myślicie, że to od tego? To przy braniu tabletek nie można się opalać?? :O W każdym razie znacie jakąś maść na to cholerstwo?

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-10-06, 18:47 

Można się opalać, ale oczywiście z dobrym filtrem :-)
Ale na niektórych słońce działa w dziwny sposób. A miałaś juz kiedyś coś podobnego?

sasanka22 
Początkująca

Wysłany: 2010-10-13, 16:16 

Takich przebarwień nie miałam jeszcze nigdy, ale z tą moją buzią zawsze coś jest nie tak, widocznie mam bardzo wrażliwą skórę. Dwa lata temu męczyłam się z takimi suchymi plamkami na szyi - podobno też od słońca. Wtedy wystarczyła jakaś maść z alantoiną, chyba Alantan. Dziwna sprawa, zwłaszcza, że używam bardzo mocnych i dobrych kremów z filtrem latem.

Amelka28 
Początkująca

Wysłany: 2010-11-09, 20:48 

sasanka22 napisał/a:
Takich przebarwień nie miałam jeszcze nigdy, ale z tą moją buzią zawsze coś jest nie tak, widocznie mam bardzo wrażliwą skórę. Dwa lata temu męczyłam się z takimi suchymi plamkami na szyi - podobno też od słońca. Wtedy wystarczyła jakaś maść z alantoiną, chyba Alantan. Dziwna sprawa, zwłaszcza, że używam bardzo mocnych i dobrych kremów z filtrem latem.

Wypróbuj bardzo dobry dermo-kosmetyk rozjaśniający wszelkie przebarwienia skórne Scape Serum 25 High Potency, zawiera wysokie stężenie witaminy C, bo aż 25 %. Ważne, że najczęściej takie zabiegi rozjaśniające cerę wykonywane są w gabinetach kosmetycznych, więc stosując go zaoszczędzisz na kosmetyczce !

gabi29 
Początkująca

Wysłany: 2010-11-14, 22:06 

Ja mialam dokladnie takie same plamy-a nie biore zadnych tabletek.
Zalwarzylam ze raz sa bardziej ciemne raz mniej.Teraz juz wiem ze to wina mojej diety.Duzo slodyczy,maki i tlusto Od kiedy przeszlam na diete po plamach ani sladu.

Odpowiedz do tematu