Właśnie byłam w aptece i na takim sprzęcie zmierzyłam się, zważyłam i sprawdziłam poziom tkanki tłuszczowej i się okazało że nagromadziło mi się trochę tłuszczu za dużo. Jak w szybkim tempie ( mówię o np miesiącu ) obniżyć wskaźnik tłuszczyku ( no i masę tłuszczyku ) :).
hehe... ostatnio widziałam właśnie, że moje ciałko się rozleniwiło.
ćwiczyć
i spożywać produkty bogate w białko, bo one wpływają na rozwój tkanki mięśniowej a nie tłuszczu właśnie
biegać, skakać, tańczyć :D
uśmiechać się, długo spać :D
idzie lato, więc wcinać owoce i warzywa, pić świeżo wyciskane soki
ruch, ruch i jeszcze raz ruch :D
ja znalazłam wczoraj w szafce płytę dvd z Shape z ćwiczeniami na pupę, zrobiłam dwie serie i chodzić nie mogę dzisiaj ale za to jak się fantastycznie czuję!
oddam i zrobię wszystko, żeby pojawiły się chęci do ruchu :)
Jutro jadę na wesele koleżanki to pewnie potańcuję. Ale ciężko mi się zmusić do ćwiczeń w domu.
Ale białka , świeże owoce i warzywa to da się zrobić. Choć z chęcią przegryzłabym je kotletem i frytkami ;P
od czasu do czasu jak je przegryziesz tym kotletem z frytkami tez bedzie ok:) ( w kotlecie tez jest przeciez białko :P) a nawet humor ci sie polepszy heh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum