Witam!
Wybieram sie do fryzjera, chce zmienić swój wygląd jednak kompletnie nie wiem czy któras z wybranych fryzur mi pasuje.
Bardzo prosze o rade :)
Dodam iz moje włosy są cienkie i hmmm... lekko nieposłuszne - wywijają się zawsze nie tam gdzie trzeba ;) oraz na czubku głowy o raz po bokach "stercza" krótkie włoski - walczę z tym. Wystarczy że wyjde na pól godziny na dwór a końcówki wyglądają bardzo nie ładnie - jakby pozlepiane.
Z góry dziękuje za porady.
Załączam wybrane fryzurki oraz swoja podobizne ;)
wedlug mnie najlepiej do Ciebie by pasowalo 1.jpg albo 3.jpg
ze wzgledu na to ze masz w ciemnych tonacjach wlosy i to bardziej Ci pasuje. Na gorze z tego co widzialam to masz troche ulizane wiec dobrze byloby je pocieniowac tam:)
Darish:) fakt, włosy ma w ciemnej tonacji :) ale wpada w taki ciemny blond, podobnie jaki miałam ja. Uwierz, że włosy ładnie się rozjaśniły :) Poza tym nie zapominajmy, że dziewczyna ma okrągłą buźkę i wycieniowane włoski na twarzy wyglądałyby bardzo ładnie :) Chociaż przyznam, Darish:), że fryzurka nr 1 też jest śliczna :) (nie mówiąc już o Twojej, którą masz obecnie :> Sweet :P :)).
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
To drugie zdjęcie jest fajne, bardzo ładna fryzurka, mogą ją mieć tylko te osoby, które nie mają zbyt gęstych włosów. Ja kiedyś się podobnie ściełam i nieżbyt mi się układały, przez to, że mam za gęste włosy
_________________ Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć - pewnie tak samo jak marzeń...
opcja nr 2. w sumie mam coś podobnego i jest super
moje cieniaski (włosy) pod wpływem wiatru nie wyglądają na takie "grzeczne" jak są na foto, ale fryzurka jest superowa
pati, w moim przypadku nawet prostownica + kosmetyki nic nie pomogły, fryzurka wyglądała ładnie po zrobieniu, a po wyjściu na dwór wszystko szlak trafił ale już odrosły
_________________ Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć - pewnie tak samo jak marzeń...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum