Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: fryzura, pomoc, prosze, studniowke

Proszę o pomoc, fryzura na studniówkę
Autor Wiadomość
złota wilczyca 
Początkująca

Wysłany: 2010-12-06, 09:00 Proszę o pomoc, fryzura na studniówkę

Witam!

Mam mały problem, otóż pod koniec stycznia idę na studniówkę ze znajomym i nie wiem jaką fryzurę wybrać dla siebie. Na swojej miałam po prostu rozpuszczone włosy, bo są grube i sztywne w związku z czym nie chcą się układać, lokówka nie pomaga ani żadne żele czy lakiery. I jeszcze jedna sprawa to to, że mam bardzo długie włosy, za pupę, więc mają ponad metr. Czy możecie mi doradzić jakąś niezbyt trudną do zrobienia fryzurę, która by wyglądała efektownie? Dodam, że mam okrągłą twarz i niezbyt lubię mieć takie fryzury "oklapnięte" tuż przy głowie.

Olka

vexgirl 
Stała bywalczyni
narcystyczno - egocentryczna

Wysłany: 2010-12-06, 09:27 Re: Proszę o pomoc, fryzura na studniówkę

złota wilczyca napisał/a:
Witam!

Mam mały problem, otóż pod koniec stycznia idę na studniówkę ze znajomym i nie wiem jaką fryzurę wybrać dla siebie. Na swojej miałam po prostu rozpuszczone włosy, bo są grube i sztywne w związku z czym nie chcą się układać, lokówka nie pomaga ani żadne żele czy lakiery. I jeszcze jedna sprawa to to, że mam bardzo długie włosy, za pupę, więc mają ponad metr. Czy możecie mi doradzić jakąś niezbyt trudną do zrobienia fryzurę, która by wyglądała efektownie? Dodam, że mam okrągłą twarz i niezbyt lubię mieć takie fryzury "oklapnięte" tuż przy głowie.

Olka

Proponuję coś takiego:

4GreatHair 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-02-08, 10:27 

Mi nie podoba się taka fryzura,nie wszystkim będzie w niej dobrze,a przy tym robi się bardzo wysokie czoło. Tutaj masz podobny wątek,możesz poczytać
http://www.beauty-forum.p...t2812.htm#37155

Odpowiedz do tematu