Mam mały problem, otóż pod koniec stycznia idę na studniówkę ze znajomym i nie wiem jaką fryzurę wybrać dla siebie. Na swojej miałam po prostu rozpuszczone włosy, bo są grube i sztywne w związku z czym nie chcą się układać, lokówka nie pomaga ani żadne żele czy lakiery. I jeszcze jedna sprawa to to, że mam bardzo długie włosy, za pupę, więc mają ponad metr. Czy możecie mi doradzić jakąś niezbyt trudną do zrobienia fryzurę, która by wyglądała efektownie? Dodam, że mam okrągłą twarz i niezbyt lubię mieć takie fryzury "oklapnięte" tuż przy głowie.
Olka
vexgirl Stała bywalczyni narcystyczno - egocentryczna
Wysłany: 2010-12-06, 09:27
Re: Proszę o pomoc, fryzura na studniówkę
złota wilczyca napisał/a:
Witam!
Mam mały problem, otóż pod koniec stycznia idę na studniówkę ze znajomym i nie wiem jaką fryzurę wybrać dla siebie. Na swojej miałam po prostu rozpuszczone włosy, bo są grube i sztywne w związku z czym nie chcą się układać, lokówka nie pomaga ani żadne żele czy lakiery. I jeszcze jedna sprawa to to, że mam bardzo długie włosy, za pupę, więc mają ponad metr. Czy możecie mi doradzić jakąś niezbyt trudną do zrobienia fryzurę, która by wyglądała efektownie? Dodam, że mam okrągłą twarz i niezbyt lubię mieć takie fryzury "oklapnięte" tuż przy głowie.
Olka
Proponuję coś takiego:
_________________ I'm one of those bad things that happen to good people...
4GreatHair Stała bywalczyni
Wysłany: 2011-02-08, 10:27
Mi nie podoba się taka fryzura,nie wszystkim będzie w niej dobrze,a przy tym robi się bardzo wysokie czoło. Tutaj masz podobny wątek,możesz poczytać
http://www.beauty-forum.p...t2812.htm#37155
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum