Hejka:)
mam do was pytanko
w sobote bede lecieć do fryzjera zrobić sobie balejaż a przy okazji chciałam także zafundować sobie grzywke ale niestaty nie miem czy będzie pasować bo mam raczej niskie czoło i kręcone włosy... osobiście bardzo podoba mi sie prosta grzywka w połączeniu z kręconymi włosami... Dlatego chciałabym prosić was o rade:) niżej zamieszcze swoją fotke
Z góry dziękuje:*
Witamy Pania
Osobiscie uwazam, ze niskie czolo + grzywka = duzo mniejsza powierzchnia twarzy i sie poprostu schowasz za wlosami
Jeszcze gorzej bedzie jak sie grzywka zacznie krecic tak jak reszta wlosow, wtedy zamiast grzywki beda widoczne wicherki
Hejka:)
mam do was pytanko
w sobote bede lecieć do fryzjera zrobić sobie balejaż a przy okazji chciałam także zafundować sobie grzywke ale niestaty nie miem czy będzie pasować bo mam raczej niskie czoło i kręcone włosy... osobiście bardzo podoba mi sie prosta grzywka w połączeniu z kręconymi włosami... Dlatego chciałabym prosić was o rade:) niżej zamieszcze swoją fotke
Z góry dziękuje:*
dodaje jeszcze że nie chodzi mi o grzywke prostą a bardziej o grzywke wycieniowaną na bok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum