Dziewczyny mam problem, chcę kupic prostownice do ukladania wlosow.
Cena nie gra roli. Interesuje mnie firma Babyliss słyszałam że jest bardzo dobra. Posiadają dużą game i nie wiem którą wybrać. Mam na oku pare modeli:
Może któraś z was posiada jedną z nich???
Model ST27E
Model BAB2075E
Model BAB2072E
Model BAB2091E
Prostownica ERMILA MAGIC STRAIGHT
Babyliss 2085u Pro 230c Hair Straightener
Pewna jestem ze szerokosc plytki musi byc 24mm-25mm.
Prosze o pomoc, z góry dziekuję:)
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-08-08, 15:08
Babyliss pro 230 radiance, tej chyba nie wymieniłaś, ale wiem, że dziewczyny z forum ją polecały. Ja jednak wybrałam remingtona i jestem zadowolona, choć babyliss też wchodziła w grę :)
Są to bardzo dobre prostownice, jednak ja zakupiłam ją, dbałam, jak tylko mogłam najlepiej i pewnego pięknego dnia, podłączam ją do kontaktu - nie grzeje... Bez powodu, coś się z nią stało, a naprawić się jej nie dało...
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Dzięki pati za odpowiedż, miałaś dosłownie pecha, takie przypadki zdarzają się jeden na tysiąc, albo i więcej. A tak wogóle to którą miałaś pechową z tych prostownic ??? Ja tam pare wymieniłam.:) Pozdrawiam::)))
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-08-10, 15:35
Zdarza się, ja akurat nie miałam możliwości przetestowania tej prostownicy na włosach, ale słyszałam z kilku źródeł, że jest dobra :) jednak mój wybór padł na inną :)
Andzik Stała bywalczyni
Wysłany: 2009-12-08, 13:05
Ja mam prostownicę Brauna model ES3 Color Expression. Jest znakomita, więc jak ktoś jest na kupnie to niech wybierze właśnie tą. Udało mi się kupić ją w promocyjnej cenie na megamedia.pl i dzięki temu sporo zaoszczędziłam. Normalnie kosztuje strasznie dużo. Nie niszczy tak włosów, jak inne prostownice, ma dużo bajerów. Polecam.
linet Coś już napisała
Wysłany: 2010-08-24, 11:39
To prawda- nie ma sensu kupować prostownic, które niszczą włosy. Lepiej zainwestować w jakiś porządny sprzęt. z reguły nie należy on do najtańszych ale coś za coś. W końcu jakość kosztuje, prawda? Wszelkie tego rodzaju oszczędności odbijają się na naszej urodzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum