Prostuje włosy codziennie...Jednak nie stosuje do tego żadnych kosmetyków? A wy stosujecie? Znacie jakies naturalne sposoby na wyprostowanie włosów? A i jeszcze jakies odżywki lub szampony na gładkie i proste włosy by mi sie przydały:P
ja rowniez prostuje codziennie, tak na "sucho" ;)
kiedys kupilam Sunsilk do prostowania grzywki.... do du**** :P
wydaje mi sie, ze jedwab moze pomoc bo to chyba stosuja fryzjerki, zeby wlosy wygladzic
Ja też prostuje codziennie, a skoro już taki temat to co sądzicie o płytkach szlanych w prostownicy ? słyszał ktoś z was , moze ma ktoś..? prostuje włosy od 3 lat prawie codziennie wiec bez specyfików sie nie obejdzie..używam zazwyczaj fluid do włosów to coś jak jedwab tylko mniej tłusty..swego czasu używałam kuracji odbudowująco - wzmacniajacej z Avonu, też śmiało moge polecić..
a tak apropo tematu, pewnie słyszałyscie o tak zwanych gumach do włosów, może używacie.. słyszłam ze dobrze sie tym prostuje włosy, no i sie ich nie spala... co o tym sądzicie//?
plytki szklane w prostownicy mniej pala wlosy ;)
gume do wlosow stosowal moj kolega, aby je postawic to cos dziala na zasadzie zelu;)
natomiast fluid do wlosow to dla mnie nowosc
ja byłam zadowolona ze swojej philipsa, ale stwierdziałm ze juz mam ją dlugo i sobie nnową kupie, a tamtą soparzdam i tak zrobiłam, kupiłam nową na allegro,starsznie prezz wszystkich polecana, pierwsze dni były naparwde super, ale juz pózniej włosy sie strasznie zaczeły elektryzowac, szybko skrecac, nie układac sie, i starsznie przesłuszone..
Do codziennego męczenia włosów poprzez prostownice proponuje używanie szampanów i odżywek takich jak gliss kur czy pantene pro-v. Włoski są ślicznie lśniące przez co wyglądają na zdrowe. Końcówki nie rozdwajają się.
Ogólnie stosowanie zestawów szampon + odżywka + maska(raz na tydzień w zupełności wystarcza) daje niezastąpione efekty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum