hej, ja prostuje włosy od około półtora roku i bardzo straciły przez to na wyglądzie ;/ po umyciu (bez ułożenia) wyglądają jak siano i wstyd by mi było się teraz z nimi pokazać bez wyprostowania, bo dopiero wtedy w miarę wyglądają Także trochę takie błędne koło ;/ Polecam Wam za to świetny kosmetyk, którego używałam kiedyś (ale niestety można go kupić tylko w profesjonalnych sklepach do włosów, a nie dość, że najbliżysz sklep miałam 30 km od domu to jeszcze go zamknęli) Hair to air w sprayu Chroni przed wysoką temperaturą i utrzymuje dłużej wyprostowane włosy + były super lśniące :) co jakiś czas próbuje go na allegro wyłapać, ale nie ma ;/ Jak będziecie miały okazję kiedyś go wypróbować to zdecydowanie polecam ;) (jak ja go kupowałam to kosztował 39 zł)
viva Początkująca
Wysłany: 2010-12-23, 11:52
A myślałaś może o trwałym prostowaniu? Nie niszczy włosów tak jak prostownica, tym bardziej, jeżeli preparaty, które się wykorzystuje są pochodzenia naturalnego. Zresztą nawet takie salony jak Berendowicz&Kublin stosują keratynowe prostowanie włosów. Efekt jest super i na dodatek trwały.
4GreatHair Stała bywalczyni
Wysłany: 2011-02-08, 10:22
To prawda,nic nie niszczy włosów w takim stopniu jak prostownica,wiec jeżeli robisz to często,nic dziwnego że są osłabione i pozbawione blasku. Nie używałam tego kosmetyku o którym piszesz,więc nie wiem czy faktycznie jest sprawdzony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum