Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: jak, mesko/damskich, pomoc, prosba, sprawach

Prośba o pomoc w sprawach Męsko/Damskich .. jak by ..
Autor Wiadomość
abdc 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-07-30, 21:51 Prośba o pomoc w sprawach Męsko/Damskich .. jak by ..

Witam . Zwracam się z gorącą prośbą do Was Kochane Panie .
Przepraszam , że w tym temacie ,ale nie wiem gdzie to napisać .
Otóż Moja Bliższa koleżanka (może dziewczyna , kiedyś) zarzuciła mi , że się nie staram, może to trochę prawda , chcę abyście Kochane Panie powiedziały mi co mam robić aby Ta Koleżanka pomyślała "ochoo on się stara, może to docenie " heh fajnie by było , jak by tak pomyślaa..
Bardzo was proszę o pomoc , czy jakieś słodkie esemsy, jakieś zaproszenie gdzieś , no nie wie , prosze Was o pomoc :)

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-07-30, 22:02 

Hmmm... To może najpierw powiedz nam, w jaki sposób się starasz :P, co robisz i jakie stosujesz "metody":P.

abdc 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-07-30, 22:37 

Hmm , troszczę się , jestem na każdy telefon , nawet o 4 rano jade 3 km autobusem do niej, chyba (nawet ja to zauważyłem , heh) to jest za mało ...
Teraz się posprzeczaliśmy , bo dowiedziłem się , że miała tylu chłopaków i była z nimi w sensie fizycznym .. ;/ w tedy trochę się wkur... i trochę byłem niemiły , ale Kocham ją i nie ma to dla mnie znaczenia...
oprócz tego dowiodłem , że nie była szczera , ale to nie wazne ..
Może jakieś kwiaty na przeprosiny?
Co jescze (już nie na przeprosiny , ) tylko na przyszłość :)

pati 
pati

Wysłany: 2010-07-30, 22:45 

Yyy... Dla mnie ważniejsze by było, że jesteś na każde jej "skinienie", nie idzie tu tylko o rzeczy materialne... Zastanów się, czy warte jest to zachodu, skoro sprowadza się to tylko do kwestii materialnej. I tak się tylko mówi, że nie ma znaczenia to, ile miała mężczyzn kobieta w swoim życiu... Później niestety inaczej każdy na to patrzy. Jednak najwięcej, co jej możesz zaoferować to miłość, uczciwość, zaufanie, wierność i wsparcie w każdej możliwej sytuacji... Dla mnie to jest najważniejsze.

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-07-30, 22:47 

To z nią na razie nie jesteś? Chcesz ją "zdobyć" tak?

abdc 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-07-30, 23:13 

w pewnym sensie :)
jesteśmy blisko , nawet bardzo , byliśmy już kilka razy ze sobą (fizycznie) , myślę że z tego moze coś być ,,
Bo ona ma wielu adoratorów , jeden nawet raz przyjechał 300km do niej rano ,, a ona mu nie otworzyła ,,, tylo zadzwoniła do mnie o 4 rano i uciekła przez balkon , i razem uciekliśmy o 4 rano . hehe
teraz pytałem czy jestem dla nie ważny to powiedziała , z etak ... ale jak poweidziałem jej żę jeśli nie chce ze mną się już zadawać to ja też nie chcę , to powiedziała ż eznajdzie sobie lepszego przyjaciela ode mnie ... tochę to zabolało ... ale nadal mi zależy ...

Ostatnio zarzuciła mi własnie ze się niestaram i że jest ktoś w jej życiu kto się bardziej stara (pisze smesy na dobranoc, jest bardzo miły itp ...

Moż ewłaśnie chodzi jej o to żebym dzwonił do niej w nocy i mówił dobranoc , może czasmai jakiś kwiatek ... ?? co myślicie o tym kochane Panie ..
Przepraszam za łędy :) ale dysleksja ,,, pozatym trochę mi śpieszno :)

pati 
pati

Wysłany: 2010-07-30, 23:14 

Dla mnie to jest wykorzystywanie...

abdc 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-07-31, 01:44 

Dzięki za odp . właśnie sobie to uświadomiłem .. ale kurcze zależy mi na Niej .. bardzo ... bo Ją kocham ...

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-07-31, 11:02 

Jakby jej zależało to by Ci dała szansę. A ona Cię po prostu wykorzystuje... I straszy, że znajdzie sobie innego...

abdc 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-07-31, 13:30 

w pewnym sensie dała mi szanse ,,, bo już wróciliśmy do normalności : hehe nawet co nieco dowiedzięłm się o jej orgaźmie (tzn . po prez pytania o jej pierwszy orgazm)(oczywiście nie ze mną ) le nie sądze , że to nie ma więszkego znnaczenia , bo jeszcze jesteśmy bardzo młodzi (-18) , hehe ...
Jak spytałem czy jestem dla niej wazny , ważniejszy od tych wszystkich adoratorów to powiedziała , że tak . Ale nie jestem tego pewien na 100%

taka 
Gaduła ;)

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 2010-07-31, 20:04 

hmm jak dla mnie to dziwna kobieta..
DZIECINNA bym powiedziała.
zastanów się czy w ogóle wart,o bo ona bawi się mężczyznami i ich uczuciami. rozkocha Cię w sobie i zostawi.

ale jeśli bardzo chcesz ją zdobyć to myślę, że kwiaty, może czasem jakiś drobny, pocieszny, cukieraskowy niespodzianek :) może faktycznie sms rano na dzień dobry lub wieczorem. romantyczny spacer, przypraw ją czymś o dreszcze po prostu :)

ale proszę Cię zastanów się, czy ona jest tego warta bo wg mnie nie.

abdc 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-07-31, 21:02 

dziękuję za odp :)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-08-01, 11:31 

Ona szuka faceta aby zaspokoić swoje potrzeby... A ty jesteś jednym z nich- takie jest moje zdanie... niestety...

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2010-08-01, 15:19 

Wg mnie szkoda Twojego czasu na Nią, widać, że się Tobą "bawi", jesteś na każde zawołanie. A czy Ona daje coś od siebie? Zastanów się czy warto to ciągnąć, czy nie lepiej znaleźć sobie dziewczynę, która będzie dawała coś, a nie tylko brała.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-08-01, 21:03 

Jakbym była facetem, nie chciałabym dziewczyny która jeszcze nie ma 18 lat, a już spała z kilkoma facetami.
Tak się tylko mówi, że to nie ma znaczenia, ale to świadczy o tym jaka jest dziewczyna. I facetów też to dotyczy.

Odpowiedz do tematu