Ja się nie bronię, jak mogę. Po prostu mogę się wypowiedzieć na ten temat, bo i byłam i wolna i jestem w stałym związku od kilku dobrych lat. Ciebie na razie dotyczy to pierwsze... A tak na przyszłość - nie znajdziesz odpowiedniej kobiety z takim podejściem, bo ja przynajmniej chciałabym się czuć kochana i bezpieczna przy mężczyźnie, a z Twojego punktu widzenia - wybacz, Ty byś mi tego nie mógł zapewnić. A odnosząc się do "UŻYWANIA ŻYCIA" - powodzenia, jak trafisz na dziewczynę, która będzie miała tę samą dewizę, i na której zacznie Ci zależeć... Kiedyś trafi swój na swego i zrozumiesz o co mi chodzi. Powodzenia.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Widzisz. Trafiłaś, nie ukrywam że tego właśnie się obawiam, doskonle wiem że któregoś dnia przy zmianie trafię na podróżniczkę która co miesiąc mieszka gdzieindziej i korzysta z życia przy czm świetnie się bawiąc, nie daj Boże żebym się jeszcze zakochał, wim co masz na myśli l Nie wiem co bym zrobił w takiej patowej sytuacji. Może czas się ustabilizować :/ ciężko będzie.
Dziękiuję i Pozdrawiam.
niezależnie od tego, co się myśli i jakie ma się prawo, by mówić o tym na głos, to trochę nieuprzejme nazywać kogoś (szczególnie tego, kogo się nie zna) "pantoflarzem" czy "pieskiem na posyłki". to pogardliwe określenia i czasem chciałabym, żeby osoby, które je stosują, też kiedyś zrobiły coś takiego, co uzasadniałoby nazwanie ich w ten sposób. choć pewnie i tak nic by nie wyszło z takiej lekcji
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum