Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: jak, mesko/damskich, pomoc, prosba, sprawach

Prośba o pomoc w sprawach Męsko/Damskich .. jak by ..
Autor Wiadomość
continue 
Użytkowniczka
Polish Elite Board

Wysłany: 2010-08-31, 23:20 

[quote="Agusia77"]
continue napisał/a:

P.S. Zajrzyj do słownika:)

I znuw złośliwość z twojej strony ó :) nie ladnie.

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-09-01, 18:13 

Ja się nie bronię, jak mogę. Po prostu mogę się wypowiedzieć na ten temat, bo i byłam i wolna i jestem w stałym związku od kilku dobrych lat. Ciebie na razie dotyczy to pierwsze... A tak na przyszłość - nie znajdziesz odpowiedniej kobiety z takim podejściem, bo ja przynajmniej chciałabym się czuć kochana i bezpieczna przy mężczyźnie, a z Twojego punktu widzenia - wybacz, Ty byś mi tego nie mógł zapewnić. A odnosząc się do "UŻYWANIA ŻYCIA" - powodzenia, jak trafisz na dziewczynę, która będzie miała tę samą dewizę, i na której zacznie Ci zależeć... Kiedyś trafi swój na swego i zrozumiesz o co mi chodzi. Powodzenia.

continue 
Użytkowniczka
Polish Elite Board

Wysłany: 2010-09-01, 18:42 

Widzisz. Trafiłaś, nie ukrywam że tego właśnie się obawiam, doskonle wiem że któregoś dnia przy zmianie trafię na podróżniczkę która co miesiąc mieszka gdzieindziej i korzysta z życia przy czm świetnie się bawiąc, nie daj Boże żebym się jeszcze zakochał, wim co masz na myśli l Nie wiem co bym zrobił w takiej patowej sytuacji. Może czas się ustabilizować :/ ciężko będzie.
Dziękiuję i Pozdrawiam.

abdc 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-09-02, 23:35 

Dziękuje za dopowiedzi . Dały mi one dużo do myślenia ...:)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-09-03, 09:56 

Powodzenia :)))
Napisz nam co z tego wynikło
Pzdr ;)

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-10-17, 19:54 

niezależnie od tego, co się myśli i jakie ma się prawo, by mówić o tym na głos, to trochę nieuprzejme nazywać kogoś (szczególnie tego, kogo się nie zna) "pantoflarzem" czy "pieskiem na posyłki". to pogardliwe określenia i czasem chciałabym, żeby osoby, które je stosują, też kiedyś zrobiły coś takiego, co uzasadniałoby nazwanie ich w ten sposób. choć pewnie i tak nic by nie wyszło z takiej lekcji :-/

Odpowiedz do tematu