Witam koleżanki,
znalazłam wczoraj bardzo ciekawą ofertę prezentu dla mojego męża - PERFUMY. Wybrałam ten zapach, który kocha od lat - Fahrenheita. Dostałam ostatnio e-mail z reklamą jednej z perfumerii. Chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Pań robiła już zakupy w tej perfumerii. Chodzi mianowicie o perfumerię - perfumeo.sklepna5.pl Proszę o Wasze spostrzeżenia i podpowiedź czy warto dokonać tam zakupu. Pozdrawiam
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-02-05, 12:48
Trochę wygląda mi to na reklamę.. Jeśli chodzi o zakup przez internet to osobiście nie jestem przekonana, wiem, że teraz kupując tak można mieć pewność co do jakości produktu, ale jednak wolę widzieć co kupuję ;)
zuzanka1985 Coś już napisała
Wysłany: 2011-02-11, 16:00
czy ja wiem... ja czasem zamawiam droższe kosmetyki przez internet gdy znajduję okazyjne ceny. Perfum akurat mi się nie zdarzyło ale np. róż do policzków kupowałam w ten sposób już dwukrotnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum