A co do wyprzedaży to w New Yorkerze zawsze coś się znajdzie :) W Reserved też były ładne, przecenione bluzeczki :)
I np. ostatnio kupiłam sobie sukienkę w Orsay za 139 zł a teraz jest ona już za 90 zł... więc ceny lecą w dół....
Pati, spróbuj kremy Ziaja Med, tylko w aptekach, są całkiem inne niż te drogerujne. Miałam taki na naczynka, nie był tłusty, wcale się nie świeciłam, a mam cerę mieszaną z mocno tłustą strefą T
Kupiłam te kremy w takiej naszej regionalnej drogerii pt. Wispol, ale to chyba jest promocja Ziai skierowana do wszystkich sklepów, bo kremy są już ofoliowane w dwupakach z nalepką o promocji 2w1.
Ja lubię kremy Ziai, ale mam suchą skórę. Pewnie nie każdemu pasują, ale ja czuję po nich ulgę i wszystko się wchłania bez efektu błyszczenia :) Poza tym cenę mają naprawdę rozsądną.
_________________ Chociaż raz warto umrzeć z miłości...
Agnieszka Osiecka
W Housie kupiłam sobie sweterki przecenione z 49,99 zł na 19,99 zł i 24,99 zł :)
Śliczne :) Będą na zimę :)
Najlepiej właśnie latem kupować ciuchy na zimę i na odwrót. Dla facetów też się znajdą fajne promocje :) Bluzy przecenione np. na 59,99 zł :)
W Deichmanie obuwie również przecenione :) Kupiłam sobie szpilki za 69,99 zł :) Będą na poprawiny ;p
Ogólnie to teraz wszędzie są przeceny tylko mieć pieniądze i wydawać :D Ale pieniądze nie są w życiu najważniejsze.... Nie dajmy się manipulować tymi promocjami...
ja się wybieram na dużą wyprzedaż w stylu wyprzedaży garażowej, w opisie obiecują bardzo atrakcyjne ceny i dużo ciekawego towaru. Opis znajdziecie na facebooku na stronie blue city.
Co do wyprzedaży, to np. bielizna Kris line jest jeszcze przeceniona, a w centrach handlowych to już chyba same resztki zostały...
żaroofka Początkująca
Wysłany: 2012-03-08, 22:00
w zeszłym tygodniu byłam w galerii i weszłam do Mango. Nie ukrywam, że liczyłam na pozostałości wyprzedaży :P pochodziłam, popatrzyłam... metek promocyjnych nie ma, a ceny jakieś takie mniejsze... hmmm... serio tam jakoś ciuchy staniały, ale nadal są piękne! Uwielbiam Mango za jakość ich tkanin i bardzo mi się podoba, że kosztują mniej :)
pure Coś już napisała
Wysłany: 2012-03-17, 13:00
Jeśli lubicie bieliznę z Atlantica, to polecam zajrzeć na portal "Wyspa skarbów", w którym niedawno pojawiła się promocja - 20% na całą nową kolekcję tej marki. Trzeba się zarejestrować, wskazać, który kupon nas interesuje, a oni wysyłają go smsem. Potem w sklepie wystarczy to pokazać i za to ma się rabat:) Można też pobrać apkę np. iPhone'a i korzystać z tego w ten sposób. Fajna sprawa:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum