Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: mineralne, produkty

produkty mineralne
Autor Wiadomość
nocandygirl 
Powieściopisarka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-01-27, 10:26 

Kim, sprawdziłaś go? Jaki jest?

aha, miałam na myśli bardziej tą kredkę czy cienie.. bo naprawdę mnie to zastanawia, jaka jest ta kredka?

NeL1984 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-02-01, 22:55 

lubię kosmetyki mineralne , bo buzia nie wydaje się mdła tak jak po zwykłych podkładach, cienie do powiek sypkie- mineralne mają bardzo dużo pigmentu.

Darish:)

Wysłany: 2009-02-02, 16:08 

NeL1984 napisał/a:
cienie do powiek sypkie- mineralne mają bardzo dużo pigmentu.

a no maja :) widzialam na targach :) byly po prostu super :)
problem tylko w tym, ze czym bardzije rozcierasz tym sa slabsze i ciemne okropnie sie osypuja, tworzac cienie pod oczmi..

NeL1984 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-02-02, 21:29 

Darish:), Ja najpierw na gąbeczkę do cieni , a na oczku delikatnie wgniatam. Z gąbeczki się nie obsypują , z pędzelka owszem.

Darish:)

Wysłany: 2009-02-02, 22:03 

no wlasnie ja na targach widzialam tylko pedzlem ;)

justyn-a 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-11-16, 16:00 

Widzę, że temat przygasł, więc może by go trochę ożywić :) Mam trądzik, więc same rozumiecie, że przy takiej twarzy nie można używać byle czego do makijażu, żeby nie pozatykać porów i nie narobić sobie stanów zapalnych. Od jakiegoś roku używam tylko kosmetyków mineralnych. Polecam puder firmy Pupa. Nie jest tani (ok. 104 zł) no i do tego trzeba kupić specjalny pędzel z grubymi włosami (ok. 50 zł), ale i tak się opłaca. Przeliczcie: pędzel to jednorazowy wydatek, a pudru starcza na 3-4 miesiące :) Aha no i najważniejsze, kosmetyki mineralne nie tylko malują, ale i LECZĄ skórę i to jest to :) Nie będę nic więcej pisać, bo kopiować tekst ze strony producenta żaden problem, ale wierzcie mi - to co tam napisali to prawda :)

Angel 
Miłośniczka forum

Wysłany: 2009-11-16, 16:46 

cienie mineralne sa super !! mam pare z avonu i naprawde sprawdzaja cie;)) i super sie blyszcza :mrgreen:

Biuti 
Początkująca

Wysłany: 2009-11-19, 18:14 

Ja też przekonałam się do kosmetyków naturalnych. Ale tych naprawdę naturalnych ,z certyfikatem, a nie jakichś podróbek. Zwykle byłam sceptyczna przy takich kosmetykach, uważając je za przereklamowane produkty średniej jakości. Ale moje zdanie zmieniło się, gdy mój chłopak kupił mi cały zestaw domowego SPA na mydlarnia.info - no cuuudo!:) Polecam każdemu, od czasu do czasu robię sobie wieczór domowego SPA z tymi kosmetykami, maseczkami i zapachowymi świeczkami. Idealny sposób na jesienne wieczory:)

nelka 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-11-26, 19:12 

Ja używałam AERA TEINT MINERAL marki VICHY i bez rewelacji. Ogólnie jak na puder dam + ale wolę w płynie.

PhytoniaBellCli 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-11-28, 10:58 

Ważne jest, żeby wybierac produkty, które w swoim składzie zawierają wyłącznie sproszkowany minerał. W stosunku do nich można byc pewnym, że nie będą zapychac porów.

soffie 
Stała bywalczyni
soffie

Wysłany: 2009-12-03, 14:08 

Ja jestem naj najbardziej za kosmetykami mineralnymi.L'oreal ma dobre cienie mineralne.Jak je naloze rano tak co wieczora sa na miejscu!Pudryi podklady nie obciazaja skory.Oczywiscie trzeba dobrac konsystencje,marke do indywidualnych potrzeb.Podklad dobry jest z Astor jak dla mnie oczywiscie oraz cienie z l'oreal do modelowania twarzy ziemia egipska bi-kor.

Odpowiedz do tematu