Mam problemy z paznokciami Moje paznokcie po osiągnięciu długości ok 1,5cm rozdwajają się łamią na dodatek pojawiają się białe plamki. Nigdy jeszcze nie udało mi się osiągnąć zadowalającego efektu po użyciu odżywek do paznokci. Może Wy znacie jakieś dobre sposoby na ładne i długie paznokcie widziałam podobne tematy lecz kosmetyki z tamtych odpowiedzi nie działają:( może jakieś tabletki??
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-05-04, 19:54
Cytat:
Zabieg ten polega na wcieraniu energicznymi ruchami pasty w naturalną płytkę paznokciową oraz naniesieniu na nią warstwy pudru. Średnio co dwa-trzy tygodnie należy przeprowadzić uzupełnienie.
To metoda, która wzmacnia nasze naturalne paznokcie nadając im połysk różowej perły. Ten unikatowy manicure nadaje paznokciom blask, a także zasila je w składniki naturalne (m.in. witaminy A + E), keratynę, pyłek pszczeli oraz krzemionkę z morza japońskiego. Metoda zalecana na paznokcie kruche, łamliwe i rozdwajające się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum