Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-04-10, 14:39
Zdrowych nie mam, są zniszczone suszeniem. Kiedyś nakładałam maskę i po chwili spłukiwałam, działała jak odżywka, ostatnio nakładam na ok 20-30 min, do tego folia i ręcznik. Super efekt :)
4GreatHair Stała bywalczyni
Wysłany: 2011-04-28, 15:13
Wiem o jakiej masce piszesz,są takie specjalne na włosy-regenerujące i podobno bardzo skuteczne. Chyba możesz to właśnie potwierdzić I faktycznie nic nie niszczy tak włosów jak koloryzacja i prostowanie...
Zależy jakich suszrek i prostownic używacie....to nie jest tak, że niszczą włosy. To my sami je niszczymy żle dobierając je w sklepach, zawsze trzeba zwracać uwagę na to czy mają odpowiednie płytki, jonizator. I odpowiednio dobrane nie powinny nam niszczyć włosów.
Selective Coś już napisała
Wysłany: 2011-06-27, 16:03
No fakt,że prostownice najbardziej niszczą włosy,wiec używajmy ich rozsądnie. Z suszarkami jest nieco lepiej,ale warto po prostu zainwestować w dobry i bardziej profesjonalny sprzęt. Taka lepsza prostownica w znacznie mniejszym stopniu niszczy włosy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum