Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: mezczyzna, problem, twarza

Problem z twarza (mezczyzna)
Autor Wiadomość
pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-07-09, 22:38 

Mimo wszystko, nigdy nie mogłam się przekonać do tej serii...

zxcvbnm 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-07-10, 01:24 

czytam opinie o tym zelu na tej stronie od Kim i nie sa najlepsze, wiekszosc opinii jest takich ze mocno wysusza, sciaga, pali skore, w sumie posmarowalem na noc i nie jest za kolorowo chociaz nie jest tragicznie, a rano po umyciu zelem nakladam krem nawilzajacy wiec nawet jak wysusza czy cos takiego to nie przeszkadza skorze (chyba), chyba nigdy nie trafie na idealny zel, zeby mi po umyciu nie wysuszalo skory, chyba cos z tej serii kupie:

albo nivea for men oczyszczajacy albo lagodny tylko ze sa drogie bardzo i nie wiadomo czy nie wysuszaja

[ Dodano: 2009-07-10, 11:51 ]
w sumie teraz rano stwierdzilem ze troche pali skore i wysusza, bo mialem sucha troche jak wstalem, wiec chyba kasa poszla w bloto :/

nocandygirl 
Powieściopisarka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-07-12, 11:50 

pati napisał/a:
Mimo wszystko, nigdy nie mogłam się przekonać do tej serii...

ja też :-/ miałam dawno temu tonik, i po pierwszym użyciu zaczęły mi łzawić oczy, bo tak bardzo piekł :-/

Blk 
Miłośniczka forum

Wysłany: 2009-07-15, 10:47 

Na szczęście ja nie miałam takich złych doświadczeń. Jakiś czas stosowałam żel Nivea Visage Young Wash Off!, teraz przerzuciłam się na Clean Deeper i jestem bardzo zadowolona. Może spróbuj któregoś preparatu właśnie od Nivea?

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-07-15, 20:40 

Nie wiem, ja z nivea jeśli chodzi o żele do mycia i peelingi - rezygnuję zdecydowanie, zresztą cała prawie nie tknięta seria, "wisi" na sprzedaży.

zxcvbnm 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-08-12, 00:44 

chce sporobowac uzywac zel do mycia twarzy, peelingu, toniku i kremu z serii ziaja nuno ale nie moge znalezc odpowiedniego zestawu i odpowiednio dobrac, pomozecie?

EDIT: w sumie tonik jest jeden, peeling enzymatyczny tez jeden, zel do mycia twarzy tez jeden tylko nie wiem jaki krem do twarzy wybrac, bo jest krem antytradzikowy odcien nautralny i odcien opalony i jest jeszcze krem antybakteryjny, jaki wybrac? jak antytradzikowy to jaki odcien bo za bardzo nie rozumiem o co w tym chodzi, z gory dzieki za pomoc

co ogolnie sadzicie o tym pomysle? warto sprobowac?

Anelka 
Miłośniczka forum
Anelka

Wysłany: 2009-08-12, 10:42 

Jak wiesz ZIAJA jest na naszym forum bardzo zachwalana :-) Mi osobiście seria NUNO kojarzy się z nastolatkami, ale znam osoby które nie mają już nastu lat i są z tych kosmetyków zadowolone. Zarówno z maseczki z glinką, jak i z peelingu. Z tego kremu, wybrałabym jednak odcień naturalny - opalony może być zbyt widoczny na twarzy. Poza tym jedno jest pewne, ziaja ma kosmetyki delikatne i niedrogie, więc warto spróbować! :-)

zxcvbnm 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-08-14, 01:56 

nigdzie nie moge dostac tej serii ani w naturze ani w rossmanie

Odpowiedz do tematu