witaj:)
musialam zmienic post poniewaz link nie dzialal:)
ten krem nivea nie nadaje sie do twarzy;p jest do ciala;)
chociaz czesto widze z faceci go stosuja..
z tego co piszesz to masz raczej skore mieszana czy nawet sucha..
jezeli masz zatkane pory badz swiecace czolo, nos i brode to masz mieszana:)
ten zel widocznie jest za ostry dla Ciebie.. jezeli nie masz tery tradzikowej i łojotokowej to mozesz go odpuscic.. :)
zobacz na skladzie czy ma alkohol na pierwszych miejscach:) ?
na tradzik moze lepiej uzywac czegos punktowego na noc? wysuszajacego?
jezeli chcesz oczyszczac skore polecam to:
myje twarz i nie zawiera prawie wcale alkoholu wiec nie sciaga mocno skory i nie wysusza..:)
jezeli chodzi o krem ktory zapobiega powstawaniu tych "skorek" na twarzy:) to polecam cos z tej serii
sa nawilzajaco lagodzace:) kupulam chlopakowi i wg mnie jest ok, spelnia swoje zadanie :) nie musi byc dokladnie ten, ale lepiej jakby byl z takiej serii men:)
i jeszcze chce dodac ze zelem meskim do mycia ciala i wlosow nie myje sie twarzy :P
nie wiem czy na wszystko odpisalam bo sama sie zubilam :D jakby co prosze kolejne pytanie :)
[
Dodano: 2009-04-15, 19:04 ]
napisz jeszcze jaki masz typ skory :)
jezeli ten zel Prefekty Ci odpowiada bo oczyszcza dobrze i masz mniej wykwitów (pryszczy) to mozesz go dalej stosowac.. jednak wg mnie skoro mocno sciaga skore to jest za mocny...
te kremy z serii nivea men powinny pomoc, Loreal bodajze tez taka serie meska wyprodukowal wiec masz wybor:)
wszystko dostepne jest w drogeriach typu Natura, Rossman i w dziale kosmetyki w Tesco czy Carrefour :)