Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: biustem, problem

Problem z biustem
Autor Wiadomość
Marzena16 
Początkująca

Wysłany: 2009-03-02, 16:13 Problem z biustem

A więc tak: Mam 16 lat i... dość duży biust ;( rozmiar D - jest wg mnie za nisko!! Jak ubiorę czasami jakaś bluzkę to tak jakby wisi i to jest ohydne, co robić? Myślicie że ćwiczenia by pomogły? Bo na pewno nie kosmetyki.

Darish:)

Wysłany: 2009-03-02, 16:34 

a ja sadze ze kazdy duzy biust wisi.. czym wiekszy tym jest nizej bo to przeciez ciezar..
cwiczenia moga pomoc tak samo jak dobry biustonosz ;)

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-03-02, 17:27 

Darish:) napisał/a:
cwiczenia moga pomoc tak samo jak dobry biustonosz ;)

Właśnie dobry biustonosz to podstawa sukcesu :) Możesz zawsze poradzić się Pani w sklepie z bielizna na pewno coś Ci doradzi :)

Marzena16 
Początkująca

Wysłany: 2009-03-02, 18:20 

Kurcze, radziłam się i pań, i dorosłych kobiet, ale jakoś tak i tak z deka za nisko wg mnie ;<

Wysłany: 2009-03-02, 18:55 

hm no to moze przesadzasz;p
kazdy biust duzy wisi obojetnie ile masz lat a z wiekiem coraz bardziej niestety..
widzialam to swojej kolezanki z klasy
miala takie duze i wlasnie zwisajace.
A moze masz to genetyczne?

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Wysłany: 2009-03-02, 19:14 

No właśnie może to geny? wiesz on nie będzie nigdy idealnie wysoko ( nie sugeruj się przypadkiem "gwiazdami" które mają w sobie silikon...) Albo zmaleje Ci biust albo będziesz się musiała do tego przyzwyczaić. A mam pytanie ile masz wzrostu i ile warzysz?

Marzena16 
Początkująca

Wysłany: 2009-03-02, 19:19 

Mam wzrostu ok 165 cm i ważę 54-55 kg. =P nie wiem czy dobrze, no ale tak już jestem zbudowana [chociaż robię brzuszki i tzw. scyzoryki to nie chudneę x33].

[ Dodano: 2009-03-02, 19:20 ]
Ale gruba nie jestem, wręcz przeciwnie... Szczupła ;PP żal.

Wysłany: 2009-03-03, 10:34 

to pozostalo sie tylko cieszyc ze szczuplosci i duzego biustu ;) nic innego raczej oprocz biustonosza nie pomoze ;)

NeL1984 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-03-03, 11:05 

ćwiczenia trochę podniosą , biustonosz ODPOWIEDNI zrobi swoje.Odpowiedni stanik na duży biust powinien być miękki, z fiszbinami, szerokimi ramiączkami, paskiem materiału pod miseczkami i odpowiednio zabudowany po bokach. Nie chodzi o to, by kojarzył się z "babcinym" stanikiem - po prostu musi dobrze trzymać piersi i nie pozwolić im "wydostawać się" którąkolwiek ze stron. Przy dużym biuście odpadają sztywne biustonosze push-up i biustonosze bez ramiączek.Poza tym ramiączka naciąga się do takiej długości ,żeby nie można było odciągnąć ramiączka tak by móc wsadzić pomiędzy barki a ramiączko więcej niż 2 palce.

Marzena16 
Początkująca

Wysłany: 2009-03-04, 07:18 

Wiem, mam taki stanik jak wyżej opisany ^^ i naciągnięty też, ale to i tak niezbyt pomaga wg mnie ;/

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Wysłany: 2009-03-04, 15:16 

Mi się wydaje, ze jednak troszeczkę przesadzasz. Patrzysz w lustro i myślisz sobie mój biust jest zbyt nisko. Musisz pozbyć się tego kompleksu i zacząć myśleć, że tak ci się podoba. Twoi znajomi zwracali Ci kiedykolwiek na to uwagę??

Marzena16 
Początkująca

Wysłany: 2009-03-04, 16:11 

W sumie to nie... Ale ja nie noszę obcisłych bluzek przez te cycki, więc i tak nie widzą. Ale kiedyś taki jeden krzywy łepek powiedział za moimi plecami 'lekko obwisły :|.

Wysłany: 2009-03-04, 16:17 

Marzena16, łepki sa najgorsze.. gadaja pierdoly tak zeby pokazac ze istnieja bo nikt na nich nie zwraca uwagi;p
wygaduja slowa ktorych nawet znaczenia nie znaja wiec nie warto sie ich zdaniem przejmowac:)
tak jak czytalam post wyzej to wlasnie sobie pomyslalam ze to jest przypadek ze zwyklego programu brytyjskiego np. jak dobrze wygladac nago;p
tam kobiety narzekaja na swoj wyglad a potem dziwia sie ze jednak nikt na ich 'defekt' nie zwraca uwagi;)
musisz zaakceptowac swoj biust i siebie :)
stan przed lustrem i krzycz 'jestem boska!' 'jestem chuda i mam duze cycki!' 'kazdy facet tego chce:D' :mrgreen: :mrgreen:

NeL1984 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-03-04, 16:51 

a ja tu widzę jeszcze jeden problem_ wstydzisz się swojego biustu i jak już ;powiedziałaś próbujesz go ukryć szerokimi bluzkami. Mogę się założyć , że się garbisz i przez to faktycznie biust może wyglądać jakby wisiał. Może byś się wyprostowała i odciągnęła barki do tyłu, co?

Marzena16 
Początkująca

Wysłany: 2009-03-04, 17:19 

To też... Ale nawet jak się prostuje to on wisi - ohyda :/. Więc nie bd nosić bluzek obcisłych, bo nieładnie wyglądają - nawet jak się wyprostuję.

[ Dodano: 2009-03-04, 17:21 ]
Darish thx :P zaznaczyłam, że pomogłaś :* mam nadzieję, że samoocena mi się podniesie xDD

Odpowiedz do tematu