Głowa do góry :) Darish:), ma całkowitą rację.
Wszystko zależy od nas samych "problem jest tak duży jak my go chcemy dużym widzieć" . Musisz nabrać pewności siebie, kiedyś też miałam problem z biustem uważała, że jest za duży teraz jest ok przywykłam do niego i polubiłam go takim jaki jest. I pamiętaj też, że Ty nie masz zmieniać się dla ludzi, to ludzie muszą przyzwyczaić się do tego jaka Ty jesteś :) Więc zgodnie z radą naszej moderatorki krzycz do lustra jak jesteś wspaniała :)
_________________ „Jeśli okazja wzywa Cię po imieniu, nietaktem byłoby nie odpowiedzieć”
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2009-03-07, 16:37
mi ostatnio kumpela fajny trik podrzuciła gdy mamy założony odpowiedni stanik (to już dziewczyny wszystko ci powiedziały ), trzeba tak jakby "wyciągnąć" piersi z miseczek, tzn. nie za bardzo. Wtedy biust będzie wyglądać jędrniej, będzie 'wyżej' i będzie ten taki 'przedziałek' między nimi
albo założyć stanik , nachylić się , odchylić troszkę miseczki i potrząsnąć biustem. Wtedy ładnie się w cycniku ułoży. Podpowiadał to Gok z programu " Jak dobrze wyglądać nago"
Bardzo proszę napisz swoje dokładne wymiary pod biustem (zmierzone ciasno na wydechu) oraz w biuście. Podaj także rozmiar stanika który nosisz. Jeżeli się wstydzisz na forum, wyślij mi prywatną wiadomość. Może się okazać, że nosisz zły rozmiar (jak zresztą prawie każda Polka, w tym ja przez bardzo długi czas). W dobrze dobranym staniku biust powinien trzymać się wysoko, bez "wiszenia".
Wysłany: 2009-12-11, 18:09
aagnieszkaa1 napisał/a:
90% z nas ma źle dobrane biustonosze. Niestety taka jest prawda
Tak to prawda wiele kobiet źle dobiera sobie stanik.
PhytoniaBellCli Użytkowniczka
Wysłany: 2009-12-26, 12:13
Zgadzam się,to niestety prawda i dlatego potem są problemy z biustem. Dobrze dobrany stanik to podstawa,tak naparwdę to na własne życzenie zaniedbujemy biust...
inne dziewczyny powinny ci raczej zazdroscic. jesli ci sie nie podoba zawsze warto popracowac kolezanki ci tu podpowiedza jak. no i macie tyle lepiej od nas facetow ze to co jest waszym kompleksem zamieniacie za pomocą cudow techniki ( w tym przypadku dobrego biustonosza) na atut i to nie byle jaki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum