Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: problem, wieku

Problem wieku
Autor Wiadomość
greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Pomogła: 1 raz
  Wysłany: 2009-02-15, 16:21 Problem wieku

Witam. Chciałam napisać o nietypowym problemie mojej mamy.
Ma ona już swoje lata jednak za nic na świece nie chce się do tego przyznać. Wszyscy, którzy nie znają jej małej tajemnicy dają jej ok 40 lat + VAT :!: (nigdy nie miała robionych żadnych operacji plastycznych ani innych tym podobnych zabiegów). Po mimo 3 porodów jest szczupła i świetnie się trzyma. Ma blond włosy, które regularnie farbuje ( obcięte na krótko co dodaje jej uroku) zmarszczek prawie nie widać, jedynie kilka mimicznych w okolicach oczu, jej nogi są natomiast wspaniałe, moje koleżanki z klasy nie raz mówiły mi już, że moja mama ma super nogi. Do pracy ubiera się modnie i fajnie, chodzi w szpilkach zakłada spódnice do kolan a w lato biega w krótkich dżinsowych spodenkach, nosi też sukienki ( do kolan i dłuższe) z wyglądu jest naprawdę bardzo atrakcyjną kobietą. Mimo to nie chce nigdy przyznać się do swojego wieku. A co wy o tym myślicie?
Ja uważam, że może ona śmiało i z podniesioną głową przyznać się do swojego wieku. To tym bardziej szokuje ludzi i nie chcą wierzyć. Ona jednak uparcie trzyma się reguły 10 lat mniej.
Czasami odnoszę wrażenie, że ona wstydzi się swojego prawdziwego wieku
Ostatnio zmieniony przez greeneyes8 2009-08-24, 16:39, w całości zmieniany 2 razy  

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-02-15, 18:36 

o to gratuluję Twojej mamie. :-)
a co do wieku to w sumie na miejscu Twojej mamy też bym sobie odejmowała lat :mrgreen:
ważne na ile lat się czuje :-)
nie wiem dlaczego Ci to przeszkadza ale pewnie masz swoje powody

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Wysłany: 2009-02-15, 21:11 

Wiesz mi to w sumie nie tyle przeszkadza co dziwi, że pomimo swojego młodego wyglądu ma problem z wypowiedzeniem tych słów ile ma lat.
No ale jak tam chce, ja chciałam się dowiedzieć co wy o tym myślicie, ponieważ moje koleżanki też mają swoje zdanie na ten temat :)

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-02-15, 21:29 

ja tam się nie dziwię twojej mamie. pomimo swojego wyglądu kobiety często kłamią na temat swjego wieku, ja na przykład mam ciocię, która ma 36 lat a wygląda na góra 28 i ona niestety też nie przyznaje się do swojego wieku i bardzo irytuje ją, jak ktoś choćby z tego zażartuje :-) teraz jeszcze tego nie rozumiemy, ale dla większości z nas przyjedzie taka chwila, gdzie będziemy chcialy trochę sie odmłodzić w meryce, niezaleznie od naszego fantastycznego wyglądu :roll: :lol:

Darish:)

Wysłany: 2009-02-15, 21:56 

to nietypowy problem tutaj widze faktycznie:D
przewanie jest na odwort :P
ja przykladowo mam 19lat a jak mnie ktos widzi to mowi ze wygladam na 22;/
ale juz tak od urodzenia mam powazne rysy twarzy i nawet w szkole podstawowej mowili ze powaznie wygladam;p
P.S.gratuluje takiej mamusi :D

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-02-16, 15:48 

Myślę, że możesz być dumna z mamci :P ale uświadamiaj ją, bo takie CHOWANIE wieku nie jest dobre, a ona powinna być dumna z tego, że pomimo 3 dzieci tak świetnie wygląda :) Mam też taką osobę w rodzinie, która nie chce się pogodzić ze swoim wiekiem i potem się różne kompleksy rodzą :/ a przecież nie powinny :)

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Wysłany: 2009-02-17, 16:04 

No właśnie ciągle jej to powtarzam ja jestem z niej bardzo dumna szkoda tylko, że ona nie chce być dumna z siebie hmm... ale cały czas robię podchody i próbuję ją przekonać :)

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-04-09, 23:38 

poproś Mamę do kompa i pokaż, co tu napisałyśmy ;-)

Odpowiedz do tematu