mam pytanie do was - czy używacie primerów pod cienie do powiek?
jesli tak, to czy możecie coś polecić, i powiedzieć jak to używać?
ja kupiłam Oriflamu, ale szczerze mówiać albo nie wiem jak go stosować, albo coś z nim nie tak. tzn na poczatku było ok, ale teraz jest jakiś taki mokry bardzo i nie chce schnąc :( a może to kwestia pogody i latem lepiej nie używać tego?
możecie mi poradzić coś? :)
Lemonka Stała bywalczyni Lemonka
Jest coś takiego (ale ja tego nie używam). Przeważnie w takim opakowaniu jak błyszczyk z patyczkiem. Bezbarwne. Maluje się powiekę a na to cienie. Cienie dłużej się utrzymują na oku. Przez to oczy wyglądają jakby cały czas były świeże, niedawno malowane.
bo na co dzień człowiek nie ma na to czasu (przynajmniej ja nie mam ). Ja nawet cieni nie używam na co dzień. Ale bez tuszu na rzęsach nawet z domu się nie ruszam
pierwsze słyszę o czymś takim,a moja siorka cioteczna jest konsultantką oriflame'u więc nie omijam żadnego katalogu,a w życiu o takim czymś nie słyszałam i nawet nie widziałam w katalogu?
_________________ Dziś idę spać,pomyślę o tym jutro.
Wydaje mi się, że chodzi Ci o bazę pod cienie :) Ja właśnie zastanawiam się nad kupnem tej z Artdeco. Któraś z Was miała z nią styczność i może coś o niej powiedzieć? Dzięki z góry
KolagenColway Stała bywalczyni www.KolagenColway.com
Wysłany: 2011-10-26, 13:07
Moim zdaniem gdyby chodziło o bazę pod cienie,to autorka właśnie tak by napisała:) Ale też jestem już skołowana,więc poczekajmy na dalsze odpowiedzi. Ale przyznam,że nie spotkałam się wcześniej z czymś takim.
Kalinda ja używam bazy pod cienie do powiek ArtDeco i naprawdę polecam. Wydaje mi się, że autorce tematu chodzi o tego typu bazy, bo z nazwą "primer" niestety się nie spotkałam. Cień położony na bazę nie załamuje się na powiece,jest bardzo trwały, jego kolor jest intensywniejszy, taki hmm... wygładzony, aksamitny, nie wiem jakiego określenia użyć :) naprawdę polecam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum