taka Gaduła ;) Pomogła: 3 razy Dołączyła: 06 Sty 2009 Posty: 187 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-06-16, 11:42
Prezent dla teściów?
Dziewczynki proszę o poradę a mianowicie - wybieram się w wakacje do rodziców mojego chłopaka. Będzie to moja trzecia wizyta u nich - mimo, że znamy się już 3 lata dzieli nas 12 godzin drogi, więc nie spotykam przyszłych teściów zbyt często. Za każdym razem każdy dostaje prezent - mama, tata, brat i babcia mojego mena :) jednak tym razem chciałabym dać im coś super - nie koniecznie oddzielne prezenty. I chciałabym sama przyłożyć się do wykonania tego - to żadna filozofia kupić dobre wino, ale zrobić dobre wino co jest już coś :) macie jakieś pomysły? bo mi ich brak :)
proszę Was kochane, może razem coś wymyślimy :)
o dżizas, chcesz coś zrobić? ciężko mi cos poradzić, ja to zawsze swojej kupuje biżuterie, nie koniecznie jakąs drogą i wspaniałą, ale skromną - bo takie lubi, czasem jakąś apaszke albo coś takiego neutralnego
Wysłany: 2009-06-16, 17:26
kurcze słuchajcie chciałabym właśnie coś zrobić :D myślałam, że tylko ja jestem takie pustaczek i brak mi pomysłów, ale widzę, że to faktycznie trudne do wymyślenia...
_________________ Metal heart you're not hiding
Metal heart you're not worth a thing
pierwsze co w tej chwili mi przyszlo do glowy to text babki z pracowni kosmetycznej - kupila rodzicom parafiniarke;p
ale tego sama nie zrobisz to raz ;p
dwa to nie wiadomo czy wogole im by to odpowiadalo;pp
Wysłany: 2009-06-16, 17:35
no raczej nie zrobie :D prezent dość oryginalny - nie powiem :D może mama by się ciszyła, babcia też - ale tato i brat... sama wiesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum