Pomogła: 10 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1865 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-08-24, 20:34
Prezent dla Mamy
Powoli zbliżają się urodziny Mojej Mamy (wrzesień) oraz imieniny (październik) i zastanawiam się nad prezentem. Nie chcę kupić kolejnego kosmetyku, książki itp, myślałam nad jakimś zabiegiem u kosmetyczki :) i w związku z tym mam do Was pytanie, jaki zabieg możecie polecić dla kobiety, która kończy 41 lat :)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2292 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-08-24, 21:26
ja myślę że gdybyś zafundowała jej dzień w salonie piękności na pewno byłaby szczęśliwa: masaże, manicure, kosmetyczka itp. ja co prawda nie mam 41 lat ale oszalałabym ze szczęścia gdybym dostała taki prezent
Ja bym mojej zafundowała pewnie oczyszczanie twarzy, maseczki, masaż na twarz, itp. itd. Coś koło 100 zł powinno się zamknąć w przypadku mojej miejscowości.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-08-25, 10:50
Ja bym zafundowała zabieg borowinowy, który idealnie nadaje sie dla skóry dojrzałej, albo zabieg żurawinowy, który co prawda może troche kosztować ale to prawdziwy full wypas :) wśród innych zabiegów. Po takim zabiegu mamy aksamitna skore, slicznie pachniemy przez pare dni i skora nie potrzebuje nawilzenia przez pewien okres ;]
Rzeczywiście, to byłby całkiem dobry pomysł, ale trzeba by go delikatnie zaoferować, że by przez przypadek nie wyszło niezręcznie;) Możesz też zajrzeć sobie na hihawa.pl, tam są różności, z których wiele można wykorzystać na prezent. Mnie bardzo podobały się zegarki i ramki cyfrowe na zdjęcia, ale to też zależy od twojej mamy i jej gustu oraz od twoich finansów;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum