Witam
Jako nowa forumowiczka witam wszystkich :)
Jestem studentką ostatniego roku kosmetologii i własnie stoję przed wyborem tematu pracy licencjackiej. Problem w tym, że większość ciekawych tematów jest już zajęta i jak dotąd nie zdecydowałam o czym będe pisała, może macie jakieś sugestie o czy możnaby napisać prace licencjacką? Jakiś nowy temat, coś gorącego?? Coś ciekawego co dopiero wchodzi?? Było by dobrze gdyby temat oscylował wokół masażu, ponieważ promotorka jest z tej dziedziny. Takie masaże jak: klasyczny, sportowy, antycelulitowy, czyli takie podstawowe są już obłożone. Czekam na jakieś sugestie bo jestem w kropce.
Pozdrawiam
A nie możesz napisać o jakiś aparatach, które każda kosmetyczka powinna mieć? Od takiej technicznej strony. Np aparat do mikrodermabrazji, jak działa i dlaczego działa, żelazko przeciwzmarszczkowe czy jeszcze jakieś inne. Powodzenia! Ja pracę licencjacką będę pisać za rok :(
No własnie, ja zaczynam 3 ci rok i tez stane przed tym problemem ;]
Moze cos w stylu " kosmetologia a medycyna estetyczna" albo :"kosmetologia przyszłosci" i tam walic o super drogich składnikach kremow p/zmarszczkowych, tylko zeby zbadac taki krem trzeba go najpierw miec;]
A w ogole orientuje sie ktoras czy do licencjatu trzeba badania przeprowadzac?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum