Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 3roz, piersi, powiekszenie

Powiekszenie piersi o 3roz?
Autor Wiadomość
kometa182 
Początkująca

Wysłany: 2007-07-21, 04:32 Powiekszenie piersi o 3roz?

Witam! Chcialam sie zapytac jak to jest z tymi "cudownymi" srodkami powiekszajacymi nam nasze atuty :D Niedawno slyszalam o takim jednym, sprowadzonym ze stanow, o nazwie "EVEGEN". Czy ktos wie, jakie sa skutki uboczne? Albo czy stosowanie tej kuracji w ogole jest zdrowe? Moze ktoras z Pan juz probowala podobnych srodkow... ? Bylabym wdzieczna za jakies info :) Moze ktos jest juz bardziej doswiadczony w tych sprawach :) Pozdrawiam, z gory dziekuje za jakakolwiek odp.

Lemonka 
Stała bywalczyni
Lemonka

Wysłany: 2007-07-21, 08:40 

stosowlama BIELENDA SEXY LOOK PERFECT BIUST miaz za zadnie wizualnie powiekszyc biust ...
ja tam efektow nie widzilam inni troche widzeli :)

Darish:)

Wysłany: 2007-07-21, 12:51 

moja kolezanka ma kompleksy chyba na tym punkcie i czesto wynajdywala rozne tabletki majace powiekszyc biust, pamietam ze bylo tam kilka wypisanych efektow ubocznych. Tabletki byly o uzycia tylko po 18roku zycia.

kasia22213

Wysłany: 2007-07-21, 21:35 

To ciekawe...nigdy nie slyszlalam...choc watpie w skutecznosc dzialania:)

kometa182 
Początkująca

Wysłany: 2007-07-23, 00:49 

Ja tez, ale na pewnej stronie po akcji tabletek EVEGEN pojawialo sie mnostwo pozytywnych komentarzy. Obecnie mozna kupic te tabletki za 30zl/1opakowanie. Nie wiem na ile sumienny byl sprzedawca piszac na stronie produktu o tym, jaki to on skuteczny i w ogole (tyle, ze efekty widac dopiero po 2 opakowaniu, a jedno opakowanie to 60 tabletek). Takze ciekawi mnie, czy ktoras z Pan miala juz stycznosc z podobnym "cudownymi tabletkami/zelami/kremami/herbatkami/kapsulkami/czymkolwiek" :)

kasia22213

Wysłany: 2007-07-25, 08:36 

Hmm, moze to jednak interesujace...?
Szkoda, ze nas tak malo tutaj bo chyba nikt nie ma doswiadczen z tym zwiazanych?

Obawiam sie, czy nawet jesli takie preparaty sa skuteczne to czy aby napewno zdrowe?

Wysłany: 2007-07-25, 11:20 

z tego co kolezanka mowila to wiekszosc tych specyfikow ma jakies skutki uboczne... jeden nawet prowadzil chyba do utycia zamiast porostu piersi ;P ze niby taki skutek hehe
troche bez sensu liczyc na biust a potem miec wiekszy brzuszek...

w sklad wchodzilo oczywiscie najwiecej chyba hormonow;p a one nie zawsze dobrze dzialaja;p

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2007-07-25, 16:32 

ja tam nie mam duzego biustu - wrecz maly ale i tak bym go nie powiekszyla nigdy i niczym... niech sobie bedzie taki... jest slodki :) hihi

skrzydelTrzepot 
Miłośniczka forum
Skrzydeł Trzepot

Wysłany: 2007-08-07, 10:09 

Nie chce mi się wierzyć we wszystkie te cudownie środki do powiększania biustu...
Kwestia zaakceptowania siebie ;-)

Wysłany: 2007-08-07, 14:44 

heh mi ostatnio troszke urosly po hormonach ;p

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2007-08-07, 21:07 

hehe... ja sobie nie wyobrazam siebie z duzym biustem... :roll: chyba bym sie glupio czula... :-D na pewno jest to kwestia przyzwyczajenia ale jakos tak jakbym miala teraz z tymi co mam robic jakies operacje czy cus... to niegdy :!:
zwykle przed okresem mam powiekszone /no bo woda sie w organizmie zatrzymuje/ i juz mi sie wydaja taaakieee duze... :shock: :lol:

kasia22213

Wysłany: 2007-08-09, 11:53 

Ja tez jestem w sumie ze swoich zadowolona :-D

Odpowiedz do tematu