Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: powiekszanie, ust

Powiększanie ust
Autor Wiadomość
RZĘSOLOŻKA 
Początkująca
stylistka rzęs

Wysłany: 2009-10-08, 17:48 Powiększanie ust

Hej dziewczyny, co myślicie o zabiegu powiększania ust? Może któraś z was ma doświadczenie w tym temacie? Interesuje mnie ta tematyka gdyż sama chciałabym poddać sie temu zabiegowi.

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-10-08, 21:28 

Hyh... Przyznam szczerze, że jestem przeciwniczką powiększania sobie czegokolwiek. POWIĘKSZANIE stało się bardzo modne i popularne. Ciekawe tylko, co się stanie z tym wszystkim za kilkanaście, kilkadziesiąt lat... Skoro wiotczeje skóra, traci jędrność, to co dopiero ze SZTUCZNIZNĄ... Ciekawe jak w przyszłości, po kilkudziesięciu latach, u emerytek, będą wyglądały sztuczne piersi, usta, twarz i wszystko inne... Przecież to tylko coś, co z upływem czasu traci na wartości i jakości, jak wszystko zresztą...

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-10-09, 09:10 

a co w tym złego że ktoś chce ladnie na starość wygladać ? ja uważam że jak ktoś chce i ma pieniądze to dlaczego ma sobie nie poprawić czegoś?

valdi 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-10-09, 13:02 

Czułbym się nieco nieswojo, całując plastikowe usta :-/

halszka 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-12-01, 20:11 

valdi napisał/a:
Czułbym się nieco nieswojo, całując plastikowe usta :-/

Czemu plastikowe? Przecież nie powiększa się ust plastikiem :) Ja tam tez jestem za, dlaczego miałabym sobie nie poprawić urody skoro są takie możliwości, oczywiście musiałbym tylko trafić do kliniki wyróżniającej się najwyższym poziom oferowanych usług i profesjonalizmem.

pati 
pati

Wysłany: 2009-10-09, 13:50 

Kim, chodzi o to, że właśnie nikt nie wie, jak to na starość będzie wyglądać, poza tym nie chciałabym widzieć swojej babci w PLASTIKACH. W pełni popieram poprzednika, rzadko który mężczyzna lubi coś sztucznego i poprawianego. Zresztą mi coś takiego, jak DODA nie odpowiada, kobieta to kobieta, a nie "samica" :D

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-10-09, 15:38 

Liczy się naturalność ;) Każda z nas ma w sobie piękno- trzeba je tylko umieć wydobyć ;)

Anelka 
Miłośniczka forum
Anelka

Wysłany: 2009-10-09, 17:37 

Ja również nie jestem zwolenniczką poprawiania sobie czegokolwiek. To nie kolor włosów, który możemy zmienić, kiedy nam się nie spodoba.

pati 
pati

Wysłany: 2009-10-09, 17:41 

Wiadomo, co innego operacja plastyczna, po ciężkim wypadku :/... Ale nie wstrzykiwanie sobie czegoś ;P

Anelka 
Miłośniczka forum
Anelka

Wysłany: 2009-10-09, 17:45 

Tak, tak, trzeba rozróżnić te dwie operacje...
Ja tam bym sobie nie zrobiła, bałabym się, jak to będzie z tym za kilkanaście/kilkadziesiąt lat.

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-10-10, 10:57 

Cytat:
Ja tam bym sobie nie zrobiła, bałabym się, jak to będzie z tym za kilkanaście/kilkadziesiąt lat.

Ja też bym sobie nie zrobiła. Przecież zawsze jest ryzyko. Co innego operacje na które jesteśmy "skazani"- jak już wcześniej wspomniano po wypadku. Nie lepiej zrobić sobie makijaż permanentny ust?

Joan 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2009-10-11, 09:25 

jak samych ust to lepiej zrobic taki makijaż.

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2009-10-11, 11:23 

ja jestem dumna ze swoich ust bo krzywe nie są a nawet jeśli ktoś coś zauważy że nie tak to widocznie taka ich uroda i nie chcę ich zmieniać :-D ale wiem, że wielokrotnie operacja ust się nie udawała u innych i później strasznie żałowali swojej decyzji i oczywiście pieniążków...

Joan 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2009-10-11, 18:24 

bo takie zabiegi do tanich nie należą. Ja swoich ust też bym nie powiększała.

annisia 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-12-01, 18:44 

a ja jestem za tym że jeśli ktoś chce to zrobić dla siebie to czemu nie , jest teraz kilka metod , np, Aquamid, który się nie wchłania, ale też i przeszczep własnej tkanki tłuszczowej, który dale fajne efekty i wchłania się ,ale za każdym razem efekt jest dłuższy, no i metoda bezpieczna bo materiał wlasny, biologiczny,, a i pozbyć tłuszczyku z pewnych miejsc się można przy okazji :-D

Odpowiedz do tematu