Hej dziewczyny, co myślicie o zabiegu powiększania ust? Może któraś z was ma doświadczenie w tym temacie? Interesuje mnie ta tematyka gdyż sama chciałabym poddać sie temu zabiegowi.
Hyh... Przyznam szczerze, że jestem przeciwniczką powiększania sobie czegokolwiek. POWIĘKSZANIE stało się bardzo modne i popularne. Ciekawe tylko, co się stanie z tym wszystkim za kilkanaście, kilkadziesiąt lat... Skoro wiotczeje skóra, traci jędrność, to co dopiero ze SZTUCZNIZNĄ... Ciekawe jak w przyszłości, po kilkudziesięciu latach, u emerytek, będą wyglądały sztuczne piersi, usta, twarz i wszystko inne... Przecież to tylko coś, co z upływem czasu traci na wartości i jakości, jak wszystko zresztą...
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Wysłany: 2009-12-01, 20:11
valdi napisał/a:
Czułbym się nieco nieswojo, całując plastikowe usta
Czemu plastikowe? Przecież nie powiększa się ust plastikiem :) Ja tam tez jestem za, dlaczego miałabym sobie nie poprawić urody skoro są takie możliwości, oczywiście musiałbym tylko trafić do kliniki wyróżniającej się najwyższym poziom oferowanych usług i profesjonalizmem.
Kim, chodzi o to, że właśnie nikt nie wie, jak to na starość będzie wyglądać, poza tym nie chciałabym widzieć swojej babci w PLASTIKACH. W pełni popieram poprzednika, rzadko który mężczyzna lubi coś sztucznego i poprawianego. Zresztą mi coś takiego, jak DODA nie odpowiada, kobieta to kobieta, a nie "samica" :D
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Ja tam bym sobie nie zrobiła, bałabym się, jak to będzie z tym za kilkanaście/kilkadziesiąt lat.
Ja też bym sobie nie zrobiła. Przecież zawsze jest ryzyko. Co innego operacje na które jesteśmy "skazani"- jak już wcześniej wspomniano po wypadku. Nie lepiej zrobić sobie makijaż permanentny ust?
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-10-11, 11:23
ja jestem dumna ze swoich ust bo krzywe nie są a nawet jeśli ktoś coś zauważy że nie tak to widocznie taka ich uroda i nie chcę ich zmieniać ale wiem, że wielokrotnie operacja ust się nie udawała u innych i później strasznie żałowali swojej decyzji i oczywiście pieniążków...
a ja jestem za tym że jeśli ktoś chce to zrobić dla siebie to czemu nie , jest teraz kilka metod , np, Aquamid, który się nie wchłania, ale też i przeszczep własnej tkanki tłuszczowej, który dale fajne efekty i wchłania się ,ale za każdym razem efekt jest dłuższy, no i metoda bezpieczna bo materiał wlasny, biologiczny,, a i pozbyć tłuszczyku z pewnych miejsc się można przy okazji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum