Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: powiekszanie, ust

Powiększanie ust
Autor Wiadomość
Amelia 
Początkująca

Wysłany: 2010-03-04, 19:39 Powiększanie ust

Witam,

od dłuższego czasu zastanawiam się nad powiększeniem sobie ust, ale próbowałam już wszystkiego i teraz chciałabym coś na stałe. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z implantami z silikonu? Bo to jest nowość.

pałka.zapałka 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-12-15, 18:52 

ja sie takich rzeczy po prostu boje...

Hallen 
Początkująca

Wysłany: 2010-03-11, 11:54 

Cześć dziewczyny. Tak śledzę Wasze wypowiedzi i jestem zdziwiona... Ja nie mam nic przeciwko ingerencji w naturę, przecież włosy też sobie farbujemy. Swoje wyobrażenia o powiększeniu ust opieracie na mitach! Ja poddałam się zabiegowi wstrzyknięcia kwasu hialuronowego rok temu i muszę wyprowadzić Was z błędu :) Nikt nie instaluje sobie w ustach PLASTIKU. Jasne, można użyć Aquamidu, jak napisał ktoś wyżej. Ale skoro mowa o efekcie, który nie będzie wieczny, to polecałabym preparat, którego użył lekarz w moim przypadku- Teosyal kiss, bo Aquamid jest bardziej trwały, wolniej się wchłania, niż Teosyal (co nie znaczy, że efekt mija po tygodniu, jak napisałam wyżej, na zabiegu byłam prawie rok temu, a usta sa nadal pełne). Więc efekt nie jest wieczny i nie zobaczycie mnie, jako staruszki z "napompowanymi ustami". Teosyal jest teraz często stosowany bo nie uczula, jak inne preparaty, czego też się obawiacie. Dwa- napompowane usta a'la Doda. Jak ktoś chce to jasne, może sobie takich zażyczyć, albo a'la Pamela Anderson. Mi lekarz wstrzyknął preparat tylko w górną wargę, żeby usta wyglądały symetrycznie, były pełniejsze. NIKT poza siostrą i mamą nie zauważył, że powiększyłam usta. Zmianę utożsamiali raczej ze zmianą makijażu albo fryzury ;) W jednym macie rację- bardzo dużo zależy od dobrego preparatu i dobrego specjalisty. Mój lekarz (dr Łukasz Preibisz z warszawskiej IQ Medica) przeprowadza tego typu zabiegi od wielu lat, więc jest w tej kwestii bardzo doświadczony i sam zaproponował powiększenie tylko górnej wargi, żebym nie wyglądała sztucznie i tanio. No i ostatnia sprawa- zabieg nie boli! Przed zastrzykiem lekarz posmarował mi okolice ust kremem Emla (jak ktoś woli, może wybrać znieczulenie dentystyczne, ale po co kolejne nakłucie?;))

Karinaaa 
Początkująca

Wysłany: 2010-08-23, 15:54 

hej
ja jestem po zabiegu powiekszania ust z uzyciem preparatu juvederm!
efekt rewelacja!! od kiedy pamietam moim najwiekszym kompleksem byly usta!! a kiedy uslyszalam ze otwarli w Luboniu Collagene szybko zapisalam sie na zabieg!! rewelacja lekarz prze mily jeszce nie spotkalam sie z tak mila osoba! i dodatkowo to lekarz a z doswiadczenia wiem ze bywaja nieprzyjemni... polecam! jestem teraz zadowolona z moich nowych i pieknych ust:D a moj facet chyba jeszce bardziej:D polecam!!

vexgirl 
Stała bywalczyni
narcystyczno - egocentryczna

Wysłany: 2010-11-23, 14:01 

Karinaaa napisał/a:
hej
ja jestem po zabiegu powiekszania ust z uzyciem preparatu juvederm!
efekt rewelacja!! od kiedy pamietam moim najwiekszym kompleksem byly usta!! a kiedy uslyszalam ze otwarli w Luboniu Collagene szybko zapisalam sie na zabieg!! rewelacja lekarz prze mily jeszce nie spotkalam sie z tak mila osoba! i dodatkowo to lekarz a z doswiadczenia wiem ze bywaja nieprzyjemni... polecam! jestem teraz zadowolona z moich nowych i pieknych ust:D a moj facet chyba jeszce bardziej:D polecam!!

A ile Cię to kosztowało jeśli mogę zapytać?

lady m 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-11-23, 13:49 

Ja nie mam większego problemu z powiększaniem czegokolwiek. Uważam, że jeśli ktoś w jakikolwiek sposób źle się czuje z powodu posiadania za mało tu czy tam, to operacje plastyczne i cała medycyna estetyczna stoją otworem.
Oczywiście wszystko z umiarem. Jeśli robi się coś bez popadania w skrajności to nie będzie to wyglądało jakoś sztucznie, lecz po prostu ładniej

pałka.zapałka 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-12-15, 18:51 

moja znajoma zrobila sobie usta.Matko boska maaasakra.Kompletnie nie ta twarz jej sie zrobila.Inna i dziewna-brzydka:(

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-12-15, 21:18 

A ja się wcale nie dziwię, że ktoś się boi. Prawda jest taka, że czasem niektóre nasze mankamenty nam nie odpowiadają, jednak trzeba wziąć pod uwagę, że godząc się na takie zabiegi, trzeba też pogodzić się z tym, że nie zawsze wszystko może pójść zgodnie z planem...

chomik 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-12-22, 11:26 

Ja mam bardzo malutkie i wąskie usta ale nigdy bym sie nie zdecydowała na powiększanie. Nie wiadomo jak na dłuższą metę działają sztuczne substancje wstrzyknięte pod skórę albo silikon. Na pewno nie jest obojętny...
tak w ogóle to takie zabiegi mogą spowodować wystąpienie opryszczki, wiec jeżeli już sie ktoś decyduje to najlepiej najpierw dowiedzieć się jak zapobiec wystąpieniu oprychy tuż po zabiegu

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-12-22, 20:06 

Pamiętajcie, że czasem taka operacja może nas rozczarować...

ChineseDoll 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-07-14, 14:46 

No, te zdjęcia pokazują kobiety, które zdecydowanie przesadziły z ilością wstrzyknięć kwasu - bo botoksem nie powiększa się ust. Poza tym są substancje całkowicie naturalne dla naszego organizmu, które też są czasowymi wypełniaczami - mówię tutaj o... tłuszczu. Można go wstrzyknąć w piersi, usta, policzki, wypełnić zmarszczki, wszystko bez komplikacji i bólu. Co prawda niewielu propaguje tę metodę, w Polsce nie ma jeszcze mody na ekologiczne operacje plastyczne, ale to się zmienia - jeśli chodzi o warszawskich specjalistów, to takie zabiegi wykonuje np. dr Piotr Osuch.

malwina123 
Początkująca

Wysłany: 2011-08-12, 16:01 

Ja natomiast znam dobrą lekarkę ,też z Warszawy ,Monikę Grzesiak ,która również wykonuje zabiegi nie tylko kwasem hialuronowym ,ale także powiększa usta tłuszczem pacjenta . Uważam ,że ta metoda coraz bardziej się sprawdza .Ja miałam robiony zabieg powiększania ust właśnie własnym tłuszczem i jestem bardzo zadowolona z efektu.Wszystko się udało i teraz mam usta o jakich zawsze marzyłam .Są pełne,jędrne ,po prostu super.Jeżeli ktoś ma kompleksy z powodu małych ust to naprawdę polecam .

Estmedica 
Coś już napisała

Wysłany: 2012-01-25, 22:40 

Modelowanie ust nie jest zabiegiem prostym, ponieważ każde usta są wyjątkowe. Wymagają innego modelowania, podkreślenia innych części. Na szczęście wprawna ręka doświadczonego lekarza może spełnić najbardziej wyszukane oczekiwania.

Odpowiedz do tematu