Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: piersi, powiekszanie, ukrainie

Powiększanie piersi na Ukrainie
Autor Wiadomość

klaryskowa

Wysłany: 2008-08-18, 14:24 Powiększanie piersi na Ukrainie

Niedawno dowiedziałam się o firmie MedicTrip, która proponuje usługi z zakresu turystyki medycznej na Ukrainie. Wśród swoich usług mają też korekcję piersi. Klinika jest we Lwowie, a ceny na stronie www.medictrip.com są rzeczywiście fantastycznie niskie (do 2500 zł na wszystkie rodzaje zabiegów na piersi!). Rozważam możliwość skorzystania z takiej opcji. Chciałam najpierw dowiedzieć się czy ktoś już coś słyszał o tej firmie i o jakości usług. Piszcie proszę co wiecie.

forumadmin 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2008-08-18, 17:04 

Jako internauta od 15 lat odpuscilbym sobie jakiekolwiek uslugi "firmy" ktora nie podaje nawet maila na stronie nie mowiac juz o telefonie czy wrecz adresie kliniki. Ceny rzeczywiscie atrakcyjne. Nawet az za bardzo.

Pamietam kiedys taka sytuacje gdzie na forum fotograficznym ktore kiedys czytalem pojawila sie firma z okolic Chicago oferujaca fajny sprzet w bardzo atrakcyjnych cenach - okolo 20% taniej niz w innych sklepach internetowych z USA i nieporownywalnie taniej niz w Polsce. Strona byla zrobiona tak jak tu - w jezyku polskim (z dosc kalecznym tlumaczeniem). Oczywiscie atrakcyjne ceny przykluly uwage czytajacych.
Niestety telefon nigdy nie odpowiadal ale niektorym forumowiczom "udalo sie" dostac odpowiedzi ma maila, ktorego wyslali do firmy. Do tego ceny az tak kusily, ze nagle znalazl sie ktos kto jak sie okazalo ma rodzine "w poblizu". Poprosil kuzyna aby podjechal na wskazany adres aby sprawdzic wiarygodnosc oferty. Okazalo sie ze adres to jakies obskurne pole golfowe ze stara szopa. Oczywiscie znalezli sie desperaci, ktorzy cos tam zamowili "na probe" - nigdy nic nie dostali. Podatek od marzen o super ofercie. Tyle na temat.

Ogolnie moze warto pomeczyc temat tej kliniki ale jak dla mnie z doswiadczenia tego typu "rewelacje" warto dobrze sprawdzic i przemyslec 10x. Bo juz nie raz slyszalismy o lekarzach chirurgach co to "skonczyli jakis kurs w Bangladeszu, pokaleczyli ludzi i znikneli".

pozdrawiam

Darish:)

Wysłany: 2008-08-18, 22:45 

forumadmin napisał/a:
pokaleczyli ludzi i znikneli".

wlasnie... i to najwiekszy problem..
potrafisz uwierzyc ukrainskim lekarzom?? Ja osobiscie srednio..
Tym bardziej skoro ceny sa zachecajace to nie wiadomo co sie za tym kryje tak naprawde

klaryskowa

Wysłany: 2008-08-19, 11:55 

A nie uważacie, że my po prostu jesteśmy trochę uprzedzeni do wszystkiego, co się dzieje za wschodnią granicą? Ok, strona firmy rzeczywiście nie daje całej informacji, która jest po prostu niezbędna - telefon, mail (mają przynajmniej formularz), nie ma tez nic o lekarzach, ale czy to od razu musi dyskredytować poziom cen do czegoś, co jest złe? Alkohol na Ukrainie jest dwa razy tańszy, papierosy - cztery-pięć. Może to nie u nich jest za tanio, a u nas za drogo?

lashes_poznan 
Początkująca
Elena

Wysłany: 2009-06-04, 12:48 

Dziewczyny! :-D
Przecież nawet jeżeli taniej to nie o wiele. ;-)
Jeżeli chodzi o implanty w piersiach, to one są najdroższą częścią ceny zabiegu.A na www są podane ceny bez implantów.
Ale raczej to są oszuści,ponieważ wszy :!: stkie dane teleadresowe być powinny,bo mówimy tu o bardzo inwazyjnych zabiegach.
Osobiście polecam dr Skupina z Poznania. Ceny w miarę i bardzo solidny lekarz.

siweksik28 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-07-16, 13:14 

A tak z innej beczki to silikonowy implant siedząc w organiźmie wiele lat wydziela silikon do odganizmu i powoduje raka i nie besztam nikogo bo np.palę co też raka powoduje tak se tylko na brudno piszę a info sprawdzona bo z notatek z UM w Poznaniu ja posiadam

annisia 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-12-01, 19:01 

oczywiście ryzykowna decyzja i z tych wszystkich powodów o których piszecie ,ale ja myślę jeszcze o jednym, poza cenami ( bo np może nie być uwzględnione zakwaterowanie czy opieka, ale mniejsza o to ) Bardziej przerażało by mnie to że jestem w obcym kraju, różnie może się zdarzyć, a i droga powrotna po takim zabiegu to nic przyjemnego jeśli jest się obolałym i słabym. osobiście wolała bym wydać pieniądze i mieć pewność że zabieg robią specjaliści w sprawdzonej klinice.

halszka 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-12-01, 19:58 

siweksik28 napisał/a:
A tak z innej beczki to silikonowy implant siedząc w organiźmie wiele lat wydziela silikon do odganizmu i powoduje raka i nie besztam nikogo bo np.palę co też raka powoduje tak se tylko na brudno piszę a info sprawdzona bo z notatek z UM w Poznaniu ja posiadam

Boże, a cóż to za silikon? Pewnie jakaś tania tandeta, wcale się nie dziwię, że jak ktoś wybiera tam gdzie tanio, a nie gdzie solidnie to może niestety się zawieść. Zgadzam się z Annisią, ze lepiej wybrać sprawdzona klinikę i doświadczonego lekarza niż potem gorzko żałować.

agnesB 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-01-05, 21:27 

ja tam bym sie bała,,,na ukraine

Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2010-01-07, 10:24 

zabieg wykonywany na ukrainie nie musi byc zly ;]
po pierwsze nalezy brac pod uwage to ze przelicznik ze zlotowek na ukrainska walute tez swoje robi, a takze to ze na ukrainie moze byc zwyczajnie mniejszy popyt na operacje biustu i stad nizsza cena. nie bralabym pod uwage tego ze zabieg moze byc mniej profesjonalny - kazdy kto robi takie operacje powinien byc chirurgiem plastycznym a to czy pochodzi z ukrainy czy z jakiegos innego kraju chyba nie ma znaczenia.

dariacandy 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-05-04, 19:45 

Ja tam nie mam zaufania do kacapów. Mają fajne spa w Kijowie np. ale co do chirurgów to można się wiele złego o nich dowiedzieć....

madzia18 
Początkująca

Wysłany: 2010-07-02, 23:11 Błagam tylko nie na wschodzie

Popieram wystarczy spojrzeć na mentalność i poziom życia naszych sąsiadów, a to daje nam wiele do myślenia, tam wszystko jest zapóźnione włącznie ze służbą zdrowia o jakieś 20 lat za Polską

Odpowiedz do tematu