Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-09-09, 15:26
A ja nie lubię szamponów z Avonu, bo dla mnie są za tłuste
Odnośnie ceny to uważam tak jak Agusia, że za 10 zł można kupić świetny szampon, który będzie nie tylko mył, ale także pielęgnował
Sayosa nie używałam, ale koleżance przetłuszczał włosy tak jak mi Pantene. Chociaż w sumie na każdego inaczej działa każdy kosmetyk...
Szampon Sayos jak dla mnie to zwykły szampon o przystępnej cenie. Próbowałam, kupiłam raz i na tym poprzestanę. W Twoim przypadku powinna dobrze się sprawdzić odżywka do włosów pokrzepol. Obecność w niej Pantenolu (prowitamina B5), który nawilża włókno włosowe, czyni włosy podatnymi na czesanie, zmniejsza ich skłonność do rozdwajania, poprawia stan uszkodzonych włosów, pogrubia je oraz łagodzi wszelkiego rodzaju podrażnienia skóry. Do tego możesz spokojnie zaopatrzyć się w drożdże w tabletkach i je zacząć systematycznie stosować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum