Mam pytanko może mi ktoś doradzić czy tusz astor air max speed jest dobry?? bo mam w planie go zakupic ale nie wiem jaki on jest zależy mi na dobrej szczoteczce tzn takiej grubszej może jakies inne propozycje???
Hej ja wciąż nie mogę natrafić na idealny tusz dla siebie Jutro zamierzam zrobić podbój Douglasa i może tam znajdę wreszcie odpowiedni. Miała któraś z was jakieś doświadczenie z tuszami z Artdeco i Astora? Który lepiej wydłuża? Mam gęste rzęsy i zależy mi żeby tusz nie sklejał i jak najbardziej wydłużał rzęsy.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-10-21, 21:31
Kalinda, mam trzy tusze Astora, dwa z serii Big&Beautiful, jeden normALNY, DRUGI False Lash Look, i jeden w musie Volume Artist i najlepszy jest ten standardowy Big&Beautiful w czarnym opakowaniu, świetnie wydłuża i rozczesuje i ma cudowny intensywnie czarny kolor Teraz z promocji po niecałe 30 zł w każdej drogerii.
Prawda jest taka, że każdego tuszu trzeba się "nauczyć". Grunt to umiejętne malowanie rzęs. Ja mam teraz MAXFACTOR 2000 kalorii (dramatic look) i jest najlepszy dla mnie. Nie skleja i doskonale wydłuża. Jednakże pamiętajmy, że każdy oczekuje od tuszu czego innego. Dodam również, że nie ze wszystkich rzęs da się "zrobić cudo". Jeśli ktoś ma rzadkie i krótkie rzęsy, to nawet najdroższy tusz nie pomoże.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum