Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dobrego, naprawde, pazurki, poszukuje, suplementu, zniszczone

poszukuję naprawdę dobrego suplementu na zniszczone pazurki!
Autor Wiadomość
palmma 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-09-14, 15:41 poszukuję naprawdę dobrego suplementu na zniszczone pazurki!

przyznam szczerze, że ostatnio zwariowałam na punkcie odżywek i innych specyfików do paznokci i przetestowałam ich naprawdę sporo i póki co nie zauważyłam jakiś szczególnie widocznych efektów. nie próbowałam z kolei jeszcze żadnego suplementu, który wzmocni mi paznokcie od wewnątrz a słyszałam, że jak się je jakoś regularnie bierze to pomagają. znacie jakieś preparaty godne polecenia? jestem dość zdesperowana, bo paznokcie mam naprawdę bardzo słabe, więc proszę o jakąś sensowną radę... :(

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2009-09-14, 16:03 

palmma, a możesz napisać jakie preparaty już stosowałaś, żeby nie potrzebnie je polecać tylko inne, tak będzie prościej :)

Blk 
Miłośniczka forum

Wysłany: 2009-09-14, 19:22 

jak Ty Anula słusznie prawisz :D
ja niestety nie pomogę, nie używam takich rzeczy ;-)

yoana30 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-09-15, 14:32 

nie dziwie sie, ze lakiery ci nie pomagaja, bo ostatnio kosmetyczka powiedziala mi, ze jesli lakier/odzywka zawiera aceton (a ponoc 90% zawiera) to i tak nie ma opcji zeby nie niszczyl i nie wysuszal plytki. ja nie znam sie na tych suplementach ale mozesz kupic sobie witaminke A+E i wcierac ten plyn w plytke - to ponoc pomaga.

Woanilla 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-09-15, 14:46 

a uzywalas moze jakiegos lakieru sally hansen? ja mialam keidys taki z pylkiem diamentowym i mi sie troche paznokcie wzmocnily ale z tym acetonem to chyba racja, bo mimo wszystko po tych odzywkach paznokiec jest troche przesuszony :(

Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-09-15, 17:09 

mi kiedys znajoma kosmetyczka polecila jak dobrze pamietam wit A na paznokcie. mozna ja kupic w aptece w formie kremu chyba i nakladac na paznokcie i ich okolice.

palmma 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-09-16, 10:41 

nie pamiętam, czy to był ten z pyłkiem diamentowym, ale sally hansen też coś miałam... generalnie z tymi lakierami to jest tak, że przez pierwsze 2-3 dni paznokcie są wzmocnione, ale potem lakier się albo ściera albo odpryskuje, więc na razie daje sobie spokój...

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2009-09-16, 11:32 

Ten Sally Hansen w złotej buteleczce, nakłada się co 2 dni, potem jak jest gruba warstwa, to wiadomo, że odpryśnie. Ja go miałam i był okej :) Kup sobie w aptece wit na paznokcie. I tak jak dziewczyny wyżej pisały maść z wit A, dobra nie tylko na paznokcie, ale i na ciało :)

born_in_japan 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-09-17, 10:47 

A od czego tak ci się zniszczyły? Miałaś tipsy czy co? Ja mogę ci polecić taki Onozis z aminokwasami, bo mi się po nim paznokcie fajnie wzmocniły a też sporo problemów z nim miałam. Poza tym nie miałam po nim żadnych skutków ubocznych a słyszałam, że po tych tabletkach ze skrzypem bardzo często jakieś dziwne rzeczy z cerą się dzieją. Generalnie odżywianie od wewnątrz wydaje mi się dużo sensowniejsze niż smarowanie olejkami czy lakierami.

palmma 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-09-17, 16:07 

born in japan, a po jakim czasie zauważyłaś u siebie efekty?

born_in_japan 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-09-18, 10:26 

Hmmmm o ile dobrze pamiętam, to paznokcie miałam mocniejsze jakoś pod koniec pierwszego opakowania, ale ja brałam te tabletki bardzo regularnie, bo ponoć tylko wtedy są najlepsze efekty.

PiekneCialo 
Początkująca

Wysłany: 2009-09-22, 12:17 

Na paznokcie bardzo dobrze działa skrzyp. Można też wcierać olejek rycynowy w skórki.

pilsanna 
Początkująca

Wysłany: 2009-09-23, 13:31 

jesli szukasz dobrego ,skutecznego suplementu to jest z NUTRILITE ,WŁOSY ,SKÓRA ,PAZNOKCIE,74 kapsułki ,efekt widoczny w zaleznosci od stanu paznokci ale ok 1,5 tyg.
Jest z naturalnych składników ,a co najwazniejsze ma GWARANCJE Satysfakcji,czyli jesli nie bedzie spełniał oczekiwan,odsyłasz,ale to nie grozi,bo jest skuteczny,moja córka wytestowała.

elcrack 
Początkująca

Wysłany: 2009-10-01, 09:48 

Ja zdecydowanie polecam

Ha-Pantoten optimum

jasienka1980 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-10-08, 14:28 

Ja zażywałam kapsułki Prolady z linii "Skóra, włosy, paznokcie". Na efekt należy niestety trochę poczekać, bo wiadomo, że mocniejsze paznokcie, to będą te które urosną w czasie kuracji suplementem.

Odpowiedz do tematu