Tak jak w temacie poszukuję czasopisma kosmetyczne.... nie chcę mi się łazić po kioskach i szukać.... wiem że w internecie jest pełno tego. Jak szukać ??
Pozdrawiam.
jako jedyne pismo typowo kosmetyczne znam Beauty Forum, kiedys widzialam u kosmetyczki, mysle ze w internecie da sie je kupic ;) albo zaprenumerowac na ich stronie ;) chyba :P
Ja mam przy okazji pytanie gdyz wbrew pozorom takich czasopism w internecie niestety nie ma wiele. Sam nie znam zadnego i chetnie o takim sie dowiem.
Co byscie w ogole Panie widzialy w takim "idealnym" czasopismie kosmetycznym? Jakie tematy powinno poruszac, co powinno oferowac, jak obszerne powinno byc?
Jak wiadomo w kioskach jest ich sporo, sa drogie (ponad 10 zl), czesto co druga strona to reklama, opisuja do znudzenia "co nosza/uzywaja gwiazdy", prezentuja zamiast skuteczne raczej drogie przereklamowane produkty. Nie widzialem jeszcze czasopisma dla "zwyklych kobiet" o "zwyklych kobietach" z reklamami dla "zwyklych ludzi" w "zwyklych cenach". Wiem ze do konca sie nie da ale jak wszedzie widze te peeudo polskie gwiazdeczki, ambasadorki itepe to az mi sie srednio robi :)
Ja bardzo lubię kupować z pism branżowych Lne&spa,
fajne są również gazety o paznokciach ( Paznokcie, Akademia Paznokcia)
Beauty forum też jest fajne, ale w empiku nie ma, tylko prenumerata
http://www.beauty-forum.com.pl/
ja ostatnio wpadłam na fajna stronę naleniucha.pl tam jest dział czasopisma. użytkownicy serwizu streszczają, opisują czasopisma, gazety, może coś znajdziesz.
Co byscie w ogole Panie widzialy w takim "idealnym" czasopismie kosmetycznym? Jakie tematy powinno poruszac, co powinno oferowac, jak obszerne powinno byc?
opisywanie nowości kosmetycznych, innowacji, informacje/ ogłoszenia o targach, szkoleniach, może opisy działań zabiegów... trudno powiedzieć ;)
na pewno nie reklamy zwykłych firm które produkują jakiś szajs :P i bzdurne opowieści gwiazd i zachwalanie jak to ten krem im pomógł, a w rzeczywistości zrobiły sobie operacje plastyczną:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum