Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: czasopisma, kosmetyczne, poszukuje

poszukuję czasopisma kosmetyczne
Autor Wiadomość
pauluś 
Początkująca
swiatoriflame-avon.alias.pl

Wysłany: 2008-10-13, 13:25 poszukuję czasopisma kosmetyczne

Tak jak w temacie poszukuję czasopisma kosmetyczne.... nie chcę mi się łazić po kioskach i szukać.... wiem że w internecie jest pełno tego. Jak szukać ??
Pozdrawiam.

Darish:)

Wysłany: 2008-10-13, 19:24 

jako jedyne pismo typowo kosmetyczne znam Beauty Forum, kiedys widzialam u kosmetyczki, mysle ze w internecie da sie je kupic ;) albo zaprenumerowac na ich stronie ;) chyba :P

forumadmin 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2008-10-13, 20:07 

Ja mam przy okazji pytanie gdyz wbrew pozorom takich czasopism w internecie niestety nie ma wiele. Sam nie znam zadnego i chetnie o takim sie dowiem.

Co byscie w ogole Panie widzialy w takim "idealnym" czasopismie kosmetycznym? Jakie tematy powinno poruszac, co powinno oferowac, jak obszerne powinno byc?
Jak wiadomo w kioskach jest ich sporo, sa drogie (ponad 10 zl), czesto co druga strona to reklama, opisuja do znudzenia "co nosza/uzywaja gwiazdy", prezentuja zamiast skuteczne raczej drogie przereklamowane produkty. Nie widzialem jeszcze czasopisma dla "zwyklych kobiet" o "zwyklych kobietach" z reklamami dla "zwyklych ludzi" w "zwyklych cenach". Wiem ze do konca sie nie da ale jak wszedzie widze te peeudo polskie gwiazdeczki, ambasadorki itepe to az mi sie srednio robi :)

Dzieki za komentarze
pozdrawiam

Joan 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2008-10-15, 19:00 

Ja bardzo lubię kupować z pism branżowych Lne&spa,
fajne są również gazety o paznokciach ( Paznokcie, Akademia Paznokcia)
Beauty forum też jest fajne, ale w empiku nie ma, tylko prenumerata
http://www.beauty-forum.com.pl/

pauluś 
Początkująca
swiatoriflame-avon.alias.pl

Wysłany: 2008-10-16, 12:25 

Gdzie ta sieć jest ?

gratusia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2008-12-01, 16:34 

ja ostatnio wpadłam na fajna stronę naleniucha.pl tam jest dział czasopisma. użytkownicy serwizu streszczają, opisują czasopisma, gazety, może coś znajdziesz.

Darish:)

Wysłany: 2008-12-10, 21:41 

forumadmin napisał/a:
Co byscie w ogole Panie widzialy w takim "idealnym" czasopismie kosmetycznym? Jakie tematy powinno poruszac, co powinno oferowac, jak obszerne powinno byc?

opisywanie nowości kosmetycznych, innowacji, informacje/ ogłoszenia o targach, szkoleniach, może opisy działań zabiegów... trudno powiedzieć ;)
na pewno nie reklamy zwykłych firm które produkują jakiś szajs :P i bzdurne opowieści gwiazd i zachwalanie jak to ten krem im pomógł, a w rzeczywistości zrobiły sobie operacje plastyczną:P

Odpowiedz do tematu